Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Siergrindvloer

Een siergrindvloer is een vloersoort die bijzonder goed past in een woning, showroom, kantoor of winkel. Een vloer van siergrind is namelijk stijlvol, duurzaam, slijtvast en onderhoudsarm. Daarnaast is het mogelijk om diverse kleuren te combineren om zo een unieke look te creëren.

G-vloeren heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van siergrindvloeren. We plaatsen de vloer op professionele wijze en doen dit op verschillende ondergronden. Heeft u interesse? Neem dan contact op via 020 846 36 94 of vraag een vrijblijvende offerte aan middels de onderstaande groene knop.

De opbouw van een siergrindvloer

Een siergrindvloer bestaat uit siergrind met een verlijmde coating. Wat betreft het grind maken we veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen, zoals kwartskorrels en riviergrond. De coating zorgt ervoor dat alle grindkorreltjes samenkomen. De coating is volledig transparant, waardoor de siergrindvloer een unieke uitstraling krijgt.

Stel uw siergrindvloer naar wens samen

Doordat we de vloer op bovenstaande manier samenstellen, zijn er allerlei kleurencombinaties, patronen en vormen in de vloer mogelijk. We kunnen op aanvraag zelfs een patroon of logo aanbrengen; ideaal voor een bedrijfsvloer. Een siergrindvloer van G-vloeren is dus niet alleen praktisch, maar ook een waar kunstwerk.

De voordelen van een siergrindvloer

Een siergrindvloer kent tal van voordelen. We sommen de voornaamste voor u op:

 • Duurzaam
 • Goed te combineren met vloerverwarming
 • Natuurlijke uitstraling
 • Slijtvast
 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Over zo goed als iedere oude vloer heen te leggen
 • Appliceerbaar in talloze kleuren

Siergrindvloer prijs

De uiteindelijke prijs van een siergrindvloer wordt door verschillende factoren bepaald. Zo hangt deze onder andere af van de oppervlakte, de voorbereiding van de ondergrond en eventuele extra opties. Bij G-vloeren geldt de stelregel: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Bent u benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Onze siergrindvloer van G-vloeren is echt fantastisch geworden. Hij staat perfect in ons huis en voelt ook nog eens heerlijk aan. Dik tevreden! – Familie Visser uit Hilversum

Varieer eindeloos

Om tot de perfecte grindvloer te komen zijn er eindeloos veel variaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verschillende korrelgroottes van het grind (van verfijnd tot grof)
 • Verschillende kleuren (talloze RAL- en Sikkenskleuren)
 • Verschillende soorten afwerkingscoatings (bijvoorbeeld epoxy en polyurethaan)

Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen realiseren we een grindvloer die meer dan uniek is.

Siergrindvloer over bestaande vloer aanbrengen

Een vloer van siergrind is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan over een bestaande vloer heen worden geplaatst. De ondergrond dient in dat geval wel aan bepaalde eisen te voldoen. Zo moet deze vormvast en stabiel zijn, maar ook een goede hechting is niet onbelangrijk. Onze experts op het gebied van siergrindvloeren zorgen voor een goede hechting aan de ondervloer en de transparante toplaag die de siergrindvloer beschermt.

Advies over siergrindvloeren

Onze siergrindvloer experts voorzien u graag van professioneel advies omtrent het samenstellen van uw toekomstige siergrindvloer. Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom, zodat u verschillende siergrindvloeren in het echt kunt bekijken en voelen.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike