Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Industrievloeren

Er wordt heel wat gevraagd van de belasting van industrievloeren. Machines, werknemers, heftrucks, voertuigen en ander materiaal moeten kunnen vertrouwen op industrievloeren welke veilig en praktisch zijn.

Onze industrievloeren worden speciaal aangepast aan het gebruik binnen uw onderneming passen.


Hoge kwaliteit en duurzame industrievloeren

G-Vloeren levert hoge kwaliteit industrievloeren op maat gemaakt voor onze afnemers. U kunt kiezen uit industrievloeren die in één geheel worden gelegd (gietvloeren) of industrievloeren welke worden voorzien van een speciale coating.

Door kleurgebruik in industrievloeren kunt u slijtvaste loop- en rijpaden laten aanbrengen wat ten goede komt aan de veiligheid van uw personeel.

Industrievloeren met scherp oog voor veiligheid en hygiëne

Industrievloeren dienen gemakkelijk in onderhoud te zijn. Gietvloeren zijn praktisch tijdens het schoonmaken. Bij de keuze van de industrievloer is ook de afwerking van het vloeroppervlak belangrijk.

Zo kunt u voor industrievloeren kiezen met een glad oppervlak onder de machines voor gemakkelijk schoonmaken, en een vloerafwerking met een ruw oppervlak op looppaden voor veiligheid.

Voor meer informatie en oplossingen voor industrievloeren

G-Vloeren heeft speciale vloerspecialisten. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en breng een bezoek aan onze showroom met een uitgebreide collectie industrievloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen.

Wij leveren kunststofvloeren, antislip coating, kantoorvloer, bedrijfsvloer, vloerverwarming, Pu gietvloer, pandomo en bieden vele andere mogelijkheden.

Kantoorvloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike