Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer prijs

Een transparante prijs voor uw gietvloer. U heeft al een gietvloer vanaf € 45,- per vierkante meter.

 

Wat kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer ligt tussen de € 45,- en de € 65,- per vierkante meter. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van onder andere: het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de huidige ondervloer, de locatie en de gewenste kleur.

Richtprijzen voor een gietvloer

Type gietvloer Gietvloer 20 – 50 m2 Gietvloer 51 – 100 m2 Gietvloer 101 – 150 m2 Gietvloer 151 – 200 m2
PU Gietvloer € 3.850,- € 65,- per m2 € 59,- per m2 € 53,- per m2
EP Gietvloer € 3.250,- € 51,- per m2 € 46,- per m2 € 43,- per m2
Woonbeton € 4.350,- € 74,- per m2 € 68,- per m2 € 63,- per m2
EP Vloercoating € 2.150,- € 29,- per m2 € 26,- per m2 € 25,- per m2

Om de exacte prijs voor uw gietvloer te berekenen kunt u geheel gratis een offerte aanvragen. Heeft u liever eerst persoonlijk advies over uw nieuwe gietvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

De prijs van een gietvloer

De prijs is deels afhankelijk van het type gietvloer, aantal vierkante meters, ondergrond, woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven.

Prijs PU gietvloer

Hieronder vindt u richtprijzen voor de polyurethaan gietvloeren.

Aantal m2 Prijs
PU Gietvloer 20 – 50 m2 € 3.850,- vaste staffel (excl. BTW)
PU Gietvloer 51 – 100 m2 € 65,- per m2 (excl. BTW)
PU Gietvloer 101 – 150 m2 € 59,- per m2 (excl. BTW)
PU Gietvloer 151 – 200 m2 € 53,- per m2 (excl. BTW)

 

De exacte prijs voor een PU gietvloer is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf. De prijs is deels afhankelijk van het type gietvloer, aantal vierkante meters, ondergrond, woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven.

Vraag een PU gietvloer offerte aan

Prijs EP gietvloer

Hieronder vindt u richtprijzen voor de epoxy gietvloeren.

Aantal m2 Prijs
EP Gietvloer 20 – 50 m2 € 3.250,- vaste staffel (excl. BTW)
EP Gietvloer 51 – 100 m2 € 51,- per m2 (excl. BTW)
EP Gietvloer 101 – 150 m2 € 46,- per m2 (excl. BTW)
EP Gietvloer 151 – 200 m2 € 43,- per m2 (excl. BTW)

 

De exacte prijs voor een EP gietvloer is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Vraag een EP gietvloer offerte aan

Prijs woonbeton

Hieronder vindt u richtprijzen voor een woonbeton vloer.

Aantal m2 Prijs
Woonbeton 20 – 50 m2 € 4350,- vaste staffel (excl. BTW)
Woonbeton 51 – 100 m2 € 74,- per m2 (excl. BTW)
Woonbeton 101 – 150 m2 € 68,- per m2 (excl. BTW)
Woonbeton 151 – 200 m2 € 63,- per m2 (excl. BTW)

 

De exacte prijs voor woonbeton is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Vraag een woonbeton offerte aan

Prijs EP vloercoating

Hieronder vindt u richtprijzen voor een epoxy vloercoating.

Aantal m2 Prijs
EP vloercoating 20 – 50 m2 € 2100,- vaste staffel (excl. BTW)
EP vloercoating 51 – 100 m2 € 29,- per m2 (excl. BTW)
EP vloercoating 101 – 150 m2 € 26,- per m2 (excl. BTW)
EP vloercoating 151 – 200 m2 € 25,- per m2 (excl. BTW)

 

De exacte prijs voor EP vloercoating is afhankelijk van uw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgaaf.

Vraag een EP vloercoating offerte aan\

Opbouw van de kosten voor een gietvloer

De kosten van een gietvloer, woonbeton, een vloercoating of één van onze andere moderne vloeren zijn afhankelijk van diverse factoren.

De grootte van de vloer

Het grootste kostenplaatje voor een gietvloer zit hem in de apparatuur, het transport en de voorbereiding. Het gieten van een groot oppervlak is relatief snel gebeurt ten opzichte van het gieten van een klein oppervlak. Dit betekent dat wij grotere vloeren vaak voor een lagere vierkante meter prijs kunnen leveren.

De gewenste kleur

Onze vloeren kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. De gekozen kleur heeft echter wel effect op de prijs. De basiskleur gietvloer kunnen wij leveren tegen de basisprijs, een mono gekleurde vloer zorgt voor een iets hogere prijs en een gietvloer volledig naar uw eigen design zorgt voor aanvullende kosten.

Het type gietvloer

Zoals in bovenstaande prijsoverzichten te zien is, hanteren wij verschillende tarieven voor de verschillende vloeren. Voor een gietvloer prijs geldt dat een PU gietvloer bijvoorbeeld duurder is dan een EP gietvloer. De EP gietvloer heeft namelijk niet de beschermende coating die de PU gietvloer wel heeft.

Type ondergrond en de benodigde preparatie

Een ondergrond moet goed voorbereid worden voordat een gietvloer gegoten kan worden. Deze voorbereiding is per vloer verschillend. De ondergrond moet geëgaliseerd worden, gereinigd en voorbehandeld worden.

Een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw gietvloer

Bovenstaande factoren hebben allemaal invloed op de prijs van een gietvloer. G-vloeren geeft u graag vrijblijvend inzicht in de kosten voor een gietvloer door onze gratis offerte.

Woonplaats

Een deel van de prijs van een gietvloer bestaat uit transportkosten. Deze zijn afhankelijk van uw woonplaats. In de offerte geven wij u vrijblijvend inzicht in het effect van de transportkosten op de totale gietvloer prijs.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Voor een nieuwe gietvloer betaald u een aantrekkelijk gietvloer prijs

G-vloeren beschikt over een jarenlange kennis en ervaring in de meest uiteenlopende giet- en coatingvloeren. Afhankelijk van de eisen en wensen die u aan uw vloer stelt, bieden wij u een passend advies en een passende gietvloer prijs.

Graag laten wij u kennis maken met de positieve producteigenschappen van onze gietvloeren. Het complete kleurengamma waarin onze gietvloeren leverbaar zijn, is in onze showroom te bekijken.

Meer informatie en een aantrekkelijke gietvloer prijs

G-Vloeren informeert u desgewenst over de gietvloer prijs en levertijd van de door u gewenste gietvloer prijs. Graag maken wij een passende offerte en bieden een mooie gietvloer prijs.

Ook voor alle benodigde informatie over het schoonhouden en onderhoud van gietvloeren kunt u bij ons terecht.

Meer over gietvloeren

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen of u een gietvloer wilt aanschaffen? Lees meer over gietvloeren:

Wanneer u liever telefonisch uitleg krijgt over gietvloeren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 020 - 846 36 94

Grindvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike