Vloeistofdichte vloercoating

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloeistofdichte vloercoating met unieke eigenschappen

Vloeistofdichte vloercoating is in allerlei sectoren van belang, zoals in bedrijven waar hygiëne een rol speelt. Onze coating is niet alleen vloeistofdicht, maar biedt tevens in andere opzichten bescherming. Denk daarbij aan bescherming tegen chemicaliën en olie. Bovendien is de vloeistofdichte vloercoating uitgevoerd met tal van andere unieke eigenschappen. Het is een vloerafwerking die naadloos en slijtvast is en bovendien gemakkelijk is aan te brengen over een bestaande ondergrond. Daarom is onze vloeistofdichte vloercoating geschikt om toe te passen in de meest uiteenlopende situaties.

Vloeistofdichte vloercoating voor de industriële sector

Een van de sectoren waar vloeistofdichte vloercoating uitstekend is toe te passen, is de industriële sector. Bijvoorbeeld in fabrieken, werkplaatsen en garages. Het vloersysteem is namelijk waterdicht, bestand tegen olie en bestendig tegen chemicaliën en zuren. Zo is onze vloeistofdichte vloercoating onder meer ook perfect om toe te passen in wasstraten. Dat is een plek waar bij uitstek sprake is van het gebruik van verschillende vloeistoffen. Daarbij is het belangrijk dat deze vloeistoffen niet doordringen in de ondergrond. Ons vloersysteem voorziet daarin. Verder is onze vloeistofdichte coating eveneens geschikt in ruimtes die aangemerkt zijn als ESD-zone.

Vloeistofdichte vloercoating voor optimale hygiëne

Er zijn meerdere sectoren, waarin de hygiëne een voorname rol speelt. Dat is het geval in de gezondheidssector, maar ook in de voedselverwerkende branche. Er zijn sectoren waarin er eisen ten aanzien van het vloersysteem van toepassing zijn. Bijvoorbeeld in bakkerijen en in slagerijen. Onze vloeistofdichte vloercoating is daarvoor bij uitstek geschikt en voldoet ook aan de HACCP-normen. Bovendien is maatwerk mogelijk en geldt dat niet alleen voor de vloer, maar eveneens voor de plinten. Een uitvoering met een holle plint behoort onder meer tot de mogelijkheden.

Maatwerk voor vloeistofdichte vloercoating

Er is in meerdere opzichten maatwerk mogelijk voor de realisatie van vloeistofdichte vloercoating. De coating beschikt uiteraard over unieke kenmerken, maar wij bieden diverse opties om daar eigenschappen aan toe te voegen. De extra kenmerken variëren van het aanbrengen van antislip tot het verwerken van meerdere kleuren. G-vloeren biedt elk bedrijf in alle sectoren de mogelijkheid om een vloeistofdichte vloercoating op maat samen te stellen.

Prijzen afhankelijk van oppervlak en materiaal

G-vloeren hanteert voor vloeistofdichte vloercoating scherpe prijzen. De kosten variëren uiteraard per project. Dat heeft voor een groot deel te maken met het oppervlak. Dat bepaalt namelijk de m2 prijs. Daarom is het ook voordelig om grote ruimten van vloeistofdichte vloercoating te voorzien. U krijgt in dat geval namelijk te maken met lagere prijzen per m2. Een andere variabele factor betreft het materiaal. Er is sprake van maatwerk en voor wat betreft de materialen zijn er aan de hand van extra opties verschillen in prijs. G-vloeren is werkzaam in heel Nederland, van Amsterdam tot Groningen en van Leeuwarden tot Maastricht. Dat betekent dat er daarin eveneens rekening dient te worden gehouden met variatie in de kosten van vloeistofdichte vloercoating. Wilt u meer informatie over onze vloeistofdichte vloercoatings? Neem in dat geval contact op met G-vloeren. Het is mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken of direct een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten