Coatingvloer Amsterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De Amsterdamse vakman in coatingvloeren

Al ruim een decennium is G-vloeren BV in de regio Amsterdam actief met het aanbrengen van de mooiste en meest duurzame coatingvloeren. Coatings die elke vloer weer makkelijk te reinigen maken en bovendien de vloer weer optimaal beschermen. Ook geven wij geregeld advies aan Amsterdamse ondernemers en particulieren die een vloer willen voorzien van een goede kwaliteit polyurethaan of epoxy toplak. Bent u in Mokum of in de 020-regio gevestigd en wilt u een coating over uw vloer laten aanbrengen? Bespreek de mogelijkheden met onze technische specialisten.

Retailers in Amsterdam profiteren van onze vaste hoge coatingvloerkorting!

Wilt u een winkelvloer of showroom laten behandelen met een slijtvaste polyurethaan coating? Als retailer of winkeleigenaar profiteert u optimaal van onze lage m2 prijs op hoogwaardige alifatische polyurethaan coatings. Deze coatings zijn zowel transparant als dekkend aan te brengen in zijdeglans tot hoogglans tinten. U heeft keuze uit duizenden kleuren zoals betonlook en warme aardtinten of zelfs opvallende pasteltinten. Ook hebben wij de laatste tijd veel winkelvloeren in Amsterdam voorzien van antislip coatings die zowel makkelijk in onderhoud zijn als veilig beloopbaar.

Ons coatingvloer aanbod in de regio Amsterdam

  • Polyurethaan coatings, zowel op aromatische als alifatische basis geschikt voor: vloeren van woningen, kantoren en winkels;
  • Diverse epoxy coatings, ook antistatische epoxy coatings geschikt voor fabrieksruimten, magazijnen en technische ruimten;
  • Watergedragen coatings, milieuvriendelijke coatings;
  • Volledig vloeistofdichte coatings en toplakken, geschikt voor werkplaatsen en garagebedrijven;

Amsterdam Stadsdeel Centrum werd ook weer in 2016 voorzien van de hoogwaardige toplakken en coatings van G-vloeren!

In 2016 hebben wij circa 2000 m2 polyurethaan coatingvloeren voor Amsterdamse retailers en woningbezitters mogen aanleggen. De meeste van deze coatings waren na 48 uur na aanbrengen alweer beloopbaar en dat is dan ook één van de voordelen van onze coatingsystemen. Er is geen enkele betonnen ondergrond die wij niet kunnen behandelen met een coating die snel droogt zodat uw winkel of onderneming niet lang stil hoeft te staan.

Vloer van uw badkamer, keuken of woonkamer voorzien van een strakke coating?

Woont u in een oud grachtenpand in Amsterdam en wilt u onderzoeken of die verzakte tegelvloer niet kan worden opgeknapt? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie zodat de mogelijkheden voor renovatie in kaart kunnen worden gebracht. Als het om een hele oude Amsterdamse woning gaat, dan heeft u meestal een houten ondervloer. Deze is niet zomaar geschikt voor een coating of bijvoorbeeld een gietvloer. De badkamervloer moet eerst structureel stabiel worden gemaakt zodat er geen enkel risico is op verzakking. In het verleden hebben wij in oude Amsterdamse panden gebruik gemaakt van zogenaamde zwaluwstaart-betonvloeren om dit soort problemen op te lossen.

De Amsterdamse coatingvloerspecialist die ook bouwkundig van wanten weet!

Zoals eerder beschreven hebben coatingvloeren een stabiele ondergrond nodig. U bent aan het juiste adres voor de juiste bouwkundige oplossingen zodat uw vloer er weer jaren tegen kan!

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten