Brandwerende gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

In veel bedrijfspanden, maar ook in woonhuizen kan het belangrijk zijn om rekening te houden met de brandveiligheid van de vloer die u laat leggen. In veel branches hebben de brandweer en overheid zelfs strenge regels opgesteld omtrent de brandveiligheid van uw vloer. Als u op zoek bent naar een brandwerende vloer, dan is een gietvloer van G-vloeren precies wat u zoekt. We vertellen u graag waarom.

Waarom is een gietvloer brandwerend?

Van alle vloersoorten komt een gietvloer het beste uit de bus op het gebied van brandwerendheid. De brandveiligheid van vloeren wordt bepaald aan de hand van 2 belangrijke pijlers:

Reactie op brand

Allereerst is het belangrijk hoe het product (de gietvloer) op brand reageert. Dit heeft dus puur te maken met de producteigenschappen van het materiaal. Er bestaan verschillende gradaties in gietvloeren, zo zijn er bijvoorbeeld epoxy gietvloeren, PU gietvloeren en cementgebonden gietvloeren. Ondanks de iets andere materiaalsamenstelling hebben deze vloeren met elkaar gemeen dat ze onbrandbaar zijn.

Brandwerendheid van de constructie

De brandwerendheid heeft ook te maken met hoe de constructie is opgebouwd. Dit heeft onder meer te maken met de afwerkmethode en of naden en kieren goed gedicht zijn tijdens het leggen. G-vloeren heeft ruime ervaring met het appliceren van brandwerende gietvloeren. We letten hierbij altijd op de actuele wet- en regelgeving. U bent hierdoor verzekerd van een brandveilige woon- of werkomgeving.

Geen last van rookontwikkeling

Dankzij de unieke mix van materialen in een gietvloer heeft u bovendien minder last van rookontwikkeling. Ook dit bevordert de veiligheid natuurlijk aanzienlijk, rook is immers een van de voornaamste oorzaken van slachtoffers bij een brand. Bij minder rookontwikkeling is het zicht beter en kan men het pand gemakkelijker verlaten, zonder in de tussentijd het bewustzijn te verliezen.

Brandwerende vloer voor talloze branches

Een gietvloer is aan te bevelen op iedere plek waar wel eens vonken op de vloer komen of waar een verhoogd brandrisico is. Locaties waar een brandwerende gietvloer goed van pas komt, zijn:

Brandwerende gietvloer? G-vloeren!

G-vloeren is dé specialist bij uitstek voor het laten appliceren van een brandwerende gietvloer. We hebben hierin ruime ervaring en zijn op de hoogte van alle geldende wet- en regelgevingen omtrent brandveiligheid. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten