Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxy Gietvloeren

Epoxy gietvloeren hebben hun oorsprong in de industriële sector. Vanaf de jaren zestig werden epoxy gietvloeren vanwege hun stevigheid, chemicaliënbestendigheid en hygiënische eigenschappen vooral gebruikt in fabriekshallen en loodsen.

Epoxy gietvloeren nemen bijvoorbeeld geen vuil op. Doordat epoxy gietvloeren zijn gemaakt van hard kunststof hebben ze ook een lange levensduur.

Epoxy gietvloeren zijn robuust en elegant tegelijkertijd

Door de aard van het materiaal zijn epoxy gietvloeren robuust, stootvast en prima bestand tegen krassen en andere slijtage. Epoxy gietvloeren zijn zo stevig dat ze in de industrie de voorkeur krijgen boven betonvloeren. Het materiaal is maar liefst twee keer sterker dan beton.

Epoxy gietvloeren hebben verder niet veel onderhoud nodig en zijn makkelijk schoon te houden. Daarbij voelen epoxy gietvloeren warm en zacht aan.

Epoxy gietvloeren zijn hoogglanzend en kleurrijk

Epoxy gietvloeren bestaan uit een hoogglanzende kunststof. Omdat ze zo hard zijn is het niet nodig om een dergelijke gietvloer nog eens te voorzien van een laklaag. Op deze manier behouden epoxy gietvloeren hun natuurlijke hoogglans. Zij zijn in veel kleuren leverbaar zodat aan elke wens kan worden voldaan. Lees meer over deze vloeren op www.g-vloeren.nl.

Wilt u meer informatie over onze epoxy gietvloeren?
U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, epoxyvloer, betonlook vloer, epoxy coatingvloer, epoxy gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxy vloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike