Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Bedrijfsvloer

Onze bedrijfsvloer is onverslijtbaar. Hij is speciaal ontworpen voor een half tot zware belasting. Vroeger was een sterke bedrijfsvloer voldoende. Tegenwoordig stellen wij meer eisen aan een bedrijfsvloer. Deze moet ook aantrekkelijk zijn om naar te kijken en functioneel om mee te werken.

Bedrijfsvloer draagt bij aan een goede werksfeer

Een bedrijfsvloer geeft uw bedrijf een bepaalde sfeer. Of u nu kiest voor stenen of kunststof bedrijfsvloer, uw werknemers lopen er de hele dag. Het is bekend dat kleur en ontwerp van een bedrijfsvloer onbewust iets doen met werknemers.

Daarom kiezen veel ondernemers een bedrijfsvloer met een prettig ontwerp en een fijne kleur. De kosten zijn hetzelfde als vroeger, maar u krijgt tegenwoordig veel meer voor die prijs.

Vochtbestendige bedrijfsvloer tegen een zeer concurrerende prijs

Onze bedrijfsvloer is niet alleen ijzersterk en slijtvast. Hij is ook altijd makkelijk schoon te maken en hygiënisch. Daarnaast zijn ze altijd vochtbestendig. Onze bedrijfsvloeren worden tegen een scherpe prijs geleverd.

WiltMeer informatie over onze bedrijfsvloer?

U kunt ons hiervoor altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze showroom met een uitgebreide collectie bedrijfsvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam.
Telefoon: 020 - 846 36 94.
E-mail: info@g-vloeren.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een MMA vloer, betoncoating, winkelvloeren, pandomo wanden, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Betonlook gietvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike