Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Bedrijfsvloeren

Schoon, kwaliteit, duurzaam, oogstrelend, en praktisch. Bedrijfsvloeren van G-Vloeren zorgen voor een goed ontvangst van iedereen bij u over de vloer komt. G-Vloeren bedrijfsvloeren voldoen aan de hoge eisen welke aan uw bedrijfsvloeren worden gesteld.


Bedrijfsvloeren van G-Vloeren zijn goed te combineren

Bijvoorbeeld, een restaurant met een robuuste dantislipvloer in de keuken en een designvloer in het gastenverblijf? Geen probleem voor de bedrijfsvloeren van G-Vloeren. Hoeveel ruimtes u ook heeft, G-Vloeren bedrijfsvloeren sluiten naadloos op elkaar aan.

Mooie en praktische bedrijfsvloeren met een persoonlijk tintje

Bedrijfsvloeren horen degelijk te zijn: een vloer die geen vlekken opneemt, die gemakkelijk schoon kan worden gemaakt, en veilig is. Wij combineren deze degelijkheid met design. Gietvloeren worden aangebracht in verschillende lagen en coatings. Hierdoor zijn onze bedrijfsvloeren de oplossing voor elk type commerciële vloer.

Vele mogelijkheden voor bedrijfsvloeren onder een dak!

Kleur en structuur zijn geen probleem voor welke vorm van bedrijfsvloeren dan ook. Bovendien, door te kiezen voor G-Vloeren kiest u voor één leverancier voor de afwerking van al uw bedrijfsvloeren. Dit creëert eenheid in het vloerontwerp van uw kantoor, winkel, snackbar of ander bedrijfsgebouw.

Showroom met een uitgebreide collectie bedrijfsvloeren

Zoekt u juist een eenvoudig of complex vloerontwerp?
Onze vloerspecialisten bieden u een professionele oplossing. Onze showroom met een uitgebreide collectie bedrijfsvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen.

Wij leveren kunststofvloeren, antislip coating, kantoorvloer, bedrijfsvloer, vloerverwarming, keukenvloer, coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Designvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike