Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Arnhem

Bestel uw gietvloer in Arnhem bij de grootste gietvloerapplicateur van Nederland

G-vloeren BV levert hoogwaardige epoxy- en polyurethaan gietvloeren voor allerlei ondergronden en ruimtegebruik. Bij de grootste gietvloerapplicateur van Nederland profiteert u direct van een substantiële transportkorting als u gevestigd bent in of rondom Arnhem. Onze epoxyvloeren zijn onovertroffen in sterkte, slijtvastheid en UV-stabiliteit en wij bieden u een enorme keus in kleurstelling en afwerking. Vanwege het grote aantal projecten dat wij het komende jaar in Arnhem onder handen hebben, berekenen wij ook in 2017 een stevige korting op de transportkosten voor elk gietvloerproject in deze regio. Wilt u als ondernemer, retailer of winkelier profiteren van onze jarenlange expertise en aantrekkelijke kortingen?

Stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl of neem contact met ons op tijdens kantooruren via 020 - 020 846 36. Vermeld in uw E-mail uw adres in Arnhem en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug voor een intakegesprek.

Onze gietvloerexpertise voor ondernemers en retailers

G-vloeren BV heeft ruim 15 jaar ervaring met verschillende ondergronden, betonrenovaties en het aanleggen van slijtvaste epoxyvloeren. Wij bieden u een goed gepland uitvoeringstraject zodat uw bedrijf niet lang stil hoeft te staan en de werkvloer binnen 48 tot 72 uur weer functioneel in gebruik kan worden genomen. Onze gietvloeren worden veilig aangelegd, d.w.z. volgens de reguliere Arbowetgeving en met inachtneming van diverse voorzorgsmaatregelen. Epoxy is in vloeibare vorm een agressief middel en moet met alle voorzichtigheid worden behandeld. Voor al deze zaken bent u bij G-vloeren BV aan het juiste adres. Wij zijn uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven en leveren onze diensten op basis van de door deze branchevereniging geformuleerde garantiestellingen en voorwaarden.

De sterkste en meest slijtvaste epoxy gietvloeren voor bedrijfspanden in Arnhem

Ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen ‘Rijnpark’, ‘Ijsseloord’, ‘het Broek’, ‘Rijkerswoerd’, ‘de Overmaat’ en ‘de Bakenhof’ in de regio Arnhem profiteren nu standaard van onze substantiële korting op transport en logistiek.

Professioneel projectmanagement en slimme aanpak van grotere gietvloerprojecten

Grotere gietvloerprojecten worden door G-vloeren BV op vakkundige manier ‘on track’ gezet. Een strakke planning is niet ingewikkeld, er moeten alleen een aantal zaken geregeld worden. Bijvoorbeeld, moet een bestaande vloer worden geschuurd met machinale middelen en geheel stofvrij worden gemaakt? Vooral bij grotere vloeroppervlakken is het leggen van de epoxyvloer in één dag haalbaar maar zal er extra aandacht moeten worden besteed aan de capaciteit van mensen en materieel. Ook de grondstoffen voor de aanleg van de vloer moeten op tijd aanwezig zijn. Als u op zoek bent naar een professionele gietvloerapplicateur in de regio Arnhem die extra zorg besteed aan planning en opleveringstermijnen, dan bent u bij G-vloeren BV aan het juiste adres.

G-vloeren beschikt over een ruime showroom waar u al onze producten onder de loep kunt nemen. Uiteraard komen wij ook graag op locatie bij u langs om uw wensen te bespreken.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike