Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Haarlem

Bestel uw gietvloer in Haarlem bij de erkende gietvloerspecialist

Bent u als particulier woonachtig in Haarlem of werkt u vanuit Haarlem als restaurateur of winkelier en heeft u een nieuwe vloerafwerking nodig? Heeft u al eens nagedacht over een geheel naadloze en slijtvaste gietvloer? G-vloeren BV is dé vloerafwerkingsspecialist voor Haarlemse woningbezitters, retailers en ondernemers. Met onze uitvalsbasis in Amsterdam bieden wij Haarlemmers stevige kortingen op diverse gietvloeren voor showrooms, coatings voor betonvloeren, grindvloeren en andere kunststof vloerafwerkingen. Met ruim 15 jaar in het vak komen wij frequent in de stad aan het Spaarne om vloeren te verduurzamen. In het verleden hebben wij in de oude binnenstad van Haarlem gietvloeren mogen aanleggen in oudere panden rondom de Grote Markt. Of u nu restaurateur bent in Haarlem en een horecavloer wilt laten aanleggen, winkeleigenaar of gewoon een gietvloer in uw badkamer thuis wilt laten leggen, het uitvoeringsteam van G-vloeren staat altijd voor u klaar. Onze technische advisieurs weten voor elke ondergrond het meest optimale gietvloerproduct voor u te realiseren, in een neutrale kleur of juist in een spectaculaire en opvallende kleur.

Flinke kortingen op alifatische PU gietvloeren voor Haarlemse particulieren en VVE's

G-vloeren biedt woningbezitters en VVE's gevestigd in Haarlem stevige kortingen op onze 100% alifatische gietvloeren. Deze slijtvaste producten hebben een uitstekende kleurstabiliteit door de toepassing van hoogwaardige "a-polaire" pigmenten die niet vervuilen. Ze worden toegepast in woonkamers maar zijn ook zeer watervast en kleurstabiel in allerlei sanitaire ruimten. Ook kunnen wij u de juiste maatregelen bieden om houten ondergronden of houten draagconstructies te prepareren voor de aanleg van onze alifatische gietvloeren. Ook voor grootschalige verbouwingen en renovaties aan woningen waaronder buitenbalkons en buitenruimten kunt u ons inschakelen. Voor VVE's kunnen onze kortingen op gietvloeren oplopen tot maar liefst 10% van de gemiddelde gietvloer prijs per m2.

Gietvloeren voor u als ondernemer of retailer in Haarlem

Net als in elke grote binnenstad is ook Haarlem een plek waar elk jaar weer veel nieuwe winkels worden geopend. Voor een frisse uitstraling kunt u G-vloeren inschakelen om uw winkelvloer of bedrijfsvloer te voorzien van een naadloze coating of slijtvaste gietvloer. Vooral verouderde betonvloeren kunnen een nieuw jasje goed gebruiken en het maakt uw winkel alleen maar aantrekkelijker. Op het Spaarne nr. 28 kunt u goed zien wat wij voor u kunnen betekenen. In 2014 opende Shellman daar haar deuren en werd door ons uitvoeringsteam een hoogwaardige gietvloer aangebracht.

Gietvloer kosten

Wilt u meer weten over onze producten dan is het aan te raden eens langs te komen in onze showroom voor een goed gesprek en een verse kop koffie.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike