Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonlook

Betonlook gietvloeren weten zich te onderscheiden met kleur en structuur

De betonlook is een omschrijving die gebruikt wordt voor een gietvloer die bestaat uit twee kleuren waarin met behulp van deze kleuren bepaalde patronen of structuren zijn aangebracht.
De term betonlook verwijst eigenlijk naar de betonvloer die men bijvoorbeeld in fabrieken aantreft. Het uiterlijk van de betonlook gietvloer vertoont overeenkomsten met dergelijke industrievloeren, echter een betonlook gietvloer biedt een vloer die warm, zacht en comfortabel aanvoelt.


Betonlook gietvloeren zijn kwalitatief hoogstaand

Betonlook gietvloeren zijn van kwalitatief hoogstaand kunststof gemaakt en eenvoudig schoon te houden. De betonlook gietvloer heeft een zacht en glad oppervlak, terwijl zijn duurzaamheid en bestendigheid veel groter zijn dan die van de traditionele types vloerbedekking. Zo is de betonlook gietvloer bestand tegen vloeistoffen, krassen en andere beschadigingen.

Betonlook gietvloeren zijn sfeervol en bieden aangename comfort

Gietvloeren met betonlook zijn verkrijgbaar in allerlei kleurcombinaties. Hoewel de betonlook vaak geassocieerd wordt met lichte betonkleuren, kunnen desgewenst ook donkere kleuren worden gebruikt. Op deze manier kan iedere woonkamer of elk kantoor zijn eigen betonlook sfeer krijgen zonder aan comfort en onderhoudsgemak te verliezen. Meer over de betonlook is te vinden op www.g-vloeren.nl, waar men al uw vragen graag zal beantwoorden.

Wilt u meer informatie over onze betonlook gietvloeren?
Dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriƫle vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betonlook gietvloeren

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike