Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  Vloerbedekking

  Waarom een kunststof vloerbedekking?

  Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt over een zeer ruim assortiment kunststof vloerbedekkingen die zowel waterdicht, naadloos als slijtvast zijn. Al onze epoxy en PU vloerbedekkingen kunnen in honderden kleuren en oppervlaktestructuren worden aangebracht. Bovendien zijn onze kunststof vloerbedekkingen zeer gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze ook in sanitaire ruimten voor een onderhoudsvrije waterdichte vloer zorgen. En zelfs als u een buitenbalkon wilt voorzien van een hoogstaande vloerbedekking, kunnen wij u gericht advies geven over de voor u meest optimale oplossing.

  Kunststof vloerbedekkingen zijn in korte tijd zeer populair geworden bij woningbezitters, winkeliers en ondernemers. Het voornaamste voordeel is de multi-inzetbaarheid, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de eindeloze mogelijkheden in kleuren en afwerking. Het naadloze karakter van dit type vloerbedekkingen maakt elke kleine ruimte visueel gelijk een stuk groter, de slijtvastheid en krasvastheid maakt kunststof vloerbedekkingen ook zeer geschikt voor ruimten waar intensief wordt rondgelopen of waar transportmiddelen vaak heen en weer rijden. Kunststof vloerbedekkingen zoals epoxy gietvloeren en polyurethaan vloeren zijn brandvertragend, anti-allergeen en kunnen ook in combinatie met vloerverwarming, logo's of vloerverlichting worden toegepast.

  Een superieure vloerbedekking van hoogwaardig alifatisch polyurethaan

  Een vloerbedekking voor uw woning van 100% alifatische pigmenten is de meest duurzame variant binnen ons assortiment kunststof vloerbedekkingen. Alifatisch betekent dat de vloer geheel UV-stabiel is en dat er geen of zeer weinig verkleuring over de jaren heen optreedt. Onze alifatische PU gietvloeren en vloerbedekkingen worden geleverd met 5 jaar garantie op de kleurechtheid en komen ook in badkamers uitstekend tot hun recht. In combinatie met dunne wandcoatings, beton ciré of pandomo kan dit spectaculaire ruimtes opleveren, in natuurlijke tinten of in een speciale betonlook. Meer informatie over 100% alifatische en zeer kleurstabiele PU vloeren vindt u hier.

  Prijzen van een kunststof PU of epoxy vloerbedekking

  Hoewel kunststof vloerbedekkingen wel wat duurder zijn per m2 dan het standaard laminaatje, krijgt u er veel voor terug. Voor meer informatie over de kostenfactoren die een rol spelen bij de totstandkoming van onze prijzen, kijkt u op onze prijzenpagina

G-vloeren Nieuws

15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer
24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike