Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer verwijderen

Een gietvloer verwijderen in uw huis of in uw bedrijfspand is een hele klus. De vloer is namelijk als een hele dunne laag gehecht aan de ondergrond. Het kan zijn dat de gietvloer verwijderd moet worden omdat u bent uitgekeken op de kleur of omdat de gietvloer beschadigd is.

G-vloeren draagt zorg voor de vernieuwing of renovatie van uw gietvloer. Wilt u een totaal ander type vloer? Dan is het mogelijk om de gietvloer te verwijderen door middel van afschrapen. Schakel een professional in om beschadiging van de ondervloer te voorkomen.

Hoe gaat het verwijderen van een gietvloer in zijn werk?

Het verwijderen van de kunststoflaag gebeurt met machines die laagje voor laagje afschrapen. Het is belangrijk om het afschrapen van de lagen van de gietvloer zorgvuldig en nauwkeurig te doen. Hiervoor zetten we geavanceerde apparatuur in.  

Is het mogelijk om een nieuwe gietvloer aan te laten brengen?

Onherstelbare schade is een reden om een gietvloer te verwijderen. Er is bijvoorbeeld sprake van zulke schade als de structuur van de gietlaag ernstig is aangetast. In de meeste situaties is het mogelijk om de beschadigde gietvloer te herstellen. Bijvoorbeeld als de beschadigingen zich alleen in de toplaag voordoen. Als gietvloer renovatie geen uitkomst biedt, is het mogelijk om de hele gietvloer te verwijderen. In dat geval brengen wij de nieuwe gietvloer op de bestaande ondergrond aan. Iedere situatie is wat dat betreft weer anders en verdient een professionele beoordeling. G-vloeren is u daarvoor graag van dienst.

Is het mogelijk om een deel van de gietvloer te laten verwijderen?

Als een gietvloer op een bepaalde locatie ernstig is beschadigd, bestaat de mogelijkheid om alleen dat deel te verwijderen. Na verwijdering van het aangetaste deel vullen we oneffenheden op met kunsthars. We gieten een nieuwe toplaag over de vloer heen, zodat deze weer volledig vlak is.  

Meer weten over gietvloer verwijderen of renovatie?

Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren voor meer informatie over het renoveren of verwijderen van uw gietvloer. Bel naar 020 - 846 36 94 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike