BEAL MORTEX Wandafwerking

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Sinds enige tijd is er een nieuw wandafwerkingsproduct op de markt dat nog makkelijker verwerkbaar en nog meer mogelijkheden biedt dan beton ciré’ of vergelijkbare cementgebonden mortelstuc producten. Inmiddels heeft G-vloeren dit wandafwerkingsproduct al in diverse projecten toegepast. De BEAL MORTEX wandafwerking is een 1 mm dikke wandafwerking die in zeer veel verschillende en opvallende reliëfstructuren en kleuren kan worden aangebracht. De zeer goede vochtwerende eigenschappen van deze ultradunne wandafwerking maakt het materiaal zeer geschikt voor allerlei toepassingen zoals in badkamers, op trappen en zelfs op keukenbladen en ander vast meubilair.

G-vloeren en de BEAL MORTEX wandafwerking

Het product wordt geleverd door het Belgische Beal International S.A., een specialist in cementgebonden wand- en vloerafwerkingsproducten. Het onder de merknaam “Mortex” gedistribueerde wandafwerkingsproduct, heeft zeer goed recensies ontvangen in de Europese bouwwereld. Voor het aanbrengen van de BEAL MORTEX wandafwerking heeft u evenwel een erkende specialist nodig, een professional die goed om weet te gaan met de vlakspaan en allerlei machinale schuurmachines om wanden op het gewenste esthetische niveau te krijgen. G-vloeren beschikt over goed geschoold personeel dat weet om te gaan met de specifieke verwerkingseigenschappen van BEAL MORTEX. Voor vragen over dit unieke wandafwerkingsproduct kunt u ons tijdens kantoortijden altijd bereiken.

Glad of in natuurlijk ogend reliëf, met BEAL MORTEX kunt u zeer creatief aan de slag om wanden die extra esthetische uitstraling te geven waar u naar op zoek bent.

U heeft keuze uit duizenden exclusieve kleurstellingen, nuances en bijzondere tinten

De voordelen van de BEAL MORTEX wandafwerking

Waar bij andere cementgebonden wandafwerkingsproducten vaak meerdere lagen nodig zijn om een wand echt waterdicht te maken, is BEAL MORTEX in één werkgang al waterdicht te krijgen. Het product kan ook over bestaand tegelwerk worden aangebracht, maar door de zeer dunne laagdikte is het veelal noodzakelijk om wanden eerst voor te strijken met een egaliseermiddel. Een ander groot voordeel van BEAL MORTEX is dat het met bijzondere nuances, effecten en reliëfstructuur op wanden kan worden ‘vlakgespaand’. Van baanvormige structuren tot een ruw ‘betonlook’ uiterlijk, met Beal Mortex is werkelijk elk esthetisch resultaat te bereiken. Wanden krijgen een exclusief uiterlijk met dit decoratieve materiaal.

BEAL MORTEX wand en vloer op maat samenstellen bij G-vloeren

Bij G-vloeren kunt u uw BEAL MORTEX wandafwerking op maat samenstellen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment kleuren en oppervlaktestructuren om elke ruimte het gewenste uiterlijk te geven. De BEAL MORTEX wandafwerking is ook uitstekend te combineren met bijvoorbeeld onze polyurethaan gietvloeren. Wanden en vloeren kunnen naar wens worden gecombineerd en samengesteld.

Meer weten over de exclusieve BEAL MORTEX wandafwerking van G-vloeren?

Neem contact met ons via 020 – 846 36 94 of stuur een mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten