Beton Cire Alkmaar

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u beton ciré in Alkmaar door een specialist laten aanbrengen? Wij zijn de expert met alle kennis in huis voor het met deze decoratieve betonstuc afwerken van zowel vloeren als wanden. Ook andere soorten oppervlakken zijn door ons uit te voeren met deze watervaste cementstuc. Bijvoorbeeld de ombouw van een bad of om de ombouw van een open haard. Zo zijn er ook verschillende mogelijkheden om beton ciré in Alkmaar in uw keuken toe te passen.

Beton ciré in Alkmaar: stijlvolle verfraaiing

Beton ciré in Alkmaar brengen wij aan als stijlvolle verfraaiing van verschillende soorten ruimtes en oppervlakken. Er zijn een aantal unieke kenmerken toe te schrijven aan beton ciré dat wij in Alkmaar zowel in opdracht van particulieren als bedrijven aanbrengen. Deze decoratieve betonstuc kenmerkt zich bijvoorbeeld door een prachtige structuur met een gemêleerd effect. Het toepassingsgebied is breed en dat is eveneens een typerend kenmerk net als dat wij de stuc slijtvast en watervast afwerken. De combinatie van cement en kunststofharder maakt het bovendien tot een duurzame afwerking van vloeren, wanden en andere oppervlakken.

Ideaal voor oudbouw en nieuwbouw in Alkmaar

Beton ciré is door ons toe te passen in zowel oudbouw als nieuwbouw. Het is voor bestaande bouw een ideale oplossing om bijvoorbeeld de badkamer te renoveren en te vernieuwen. Zo is het voor nieuwbouw een fantastische basis om een stijlvolle look in het nieuwe huis of appartement te creëren. Er zijn wat dat betreft allerlei opties om uw wensen voor beton ciré in Alkmaar naar een schitterend resultaat te vertalen. Als specialist in beton ciré werken wij overal in Alkmaar, van Noord tot Zuid en van het Centrum tot Oost en West.

Vrijblijvende offerte

Vraag gerust voor het laten aanbrengen van beton ciré in Alkmaar zonder verplichtingen online een offerte aan. Of als u graag persoonlijk advies wenst over alle opties qua kleur, structuur en afwerking, neem dan contact op om een afspraak te maken. In onze showroom nabij Alkmaar is het bovendien mogelijk om meer inspiratie op te doen over de toepassing van deze bijzondere fraaie afwerking van wanden en vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten