Beton Cire Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire in Almere

Er is sprake van een toenemende vraag naar beton ciré in Almere. Dat merken wij als gespecialiseerd bedrijf in de realisatie van deze decoratieve betonstuc. Vooral toepassingen in badkamers als afwerking van vloeren en wanden zijn wat dat betreft populair. Overigens kiezen ook steeds meer mensen in Almere voor beton ciré in de keuken. Dat heeft alles te maken met de vele unieke kenmerken, maar bovenal met de stijlvolle uitstraling.

Beton ciré Almere: laat het door een specialist aanbrengen

Heeft u voor uw woning in Almere een stijlvolle badkamer voor ogen? Laat beton ciré dan aanbrengen door een echte specialist als G-vloeren. Dat maakt namelijk het verschil tussen vele jaren van uw stijlvolle badkamer genieten of teleurstellend kijken naar het resultaat. Het aanbrengen van deze decoratieve betonstuc is ambachtelijk werk en ervaring in dit ambacht is terug te zien in het resultaat.

Unieke kenmerken, maar bovenal stijlvol

Beton ciré is een cementgebonden stuc die over watervaste en slijtvaste eigenschappen beschikt. Hierdoor is de toepassing in een badkamer bijvoorbeeld geen enkel probleem. Het oppervlak werken wij met de hand geheel naadloos af. Dat is een hygiënisch voordeel, want bacteriën en schimmels die zich bijvoorbeeld in tegelvoegen ophopen, behoren daarmee voorgoed tot het verleden. Deze kenmerken zijn uniek, maar wat beton cire onder meer in Almere mateloos populair maakt, is de wel heel exclusieve en stijlvolle look. Als u na onze komst de badkamer binnenstapt, lijkt het dan ook of u in een wellnesscomplex bent aangekomen, maar dan wel in uw eigen wellnessoord.

Uw beton ciré specialist Almere

G-vloeren is de beton ciré specialist waar u naar op zoekt bent in Almere. Wij maken de natte ruimtes in uw woning in Almere stijlvol met een perfecte afwerking. Bovendien voorzien wij in alle opzichten in een transparante werkwijze. Dat betekent dat u vooraf duidelijk inzicht krijgt in de totale kosten. Als u wilt, is het nu al mogelijk om een offerte aan te vragen. Ook geven wij u advies en dan vooral om u te laten zien wat de beste opties zijn. Zo komen wij verder onze afspraken na en is onze showroom met beton ciré nabij Almere gelegen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten