Beton Cire Amersfoort

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Amersfoort is in toenemende mate populair als wand- en vloerafwerking. De elegante en chique uitstraling van deze betonstuc die overigens watervast is, passen wij als specialist beton ciré in Amersfoort onder meer toe in badkamers. De toepassingen zijn echter veel breder en variërend van afwerking van keukens tot de ombouw van open haarden en  realiseren van keukenbladen.

Beton ciré in Amersfoort: natuurlijk stijlvol

Natuurlijk stijlvol, dat is precies wat van toepassing is als u beton ciré in Amersfoort in uw woning laat aanbrengen. De natuurlijk stijlvolle look brengen wij graag tot stand door de decoratieve betonstuc op ambachtelijke wijze aan te brengen. Dat is echt specialistenwerk en het resultaat onderscheidt zich daar dan ook mee als het om de uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid gaat. Schakel daarom G-vloeren in als u verzekerd wilt zijn van kwaliteit en een topresultaat bij de uitvoering van beton ciré in Amersfoort.

Toplaag toe te passen op verschillende ondergronden

Een van de vele voordelen van de toepassing van beton ciré in Amersfoort is dat de betonstuc als toplaag op verschillende ondergronden is aan te brengen. Het maakt niet uit of het een ondergrond van tegels betreft of dat er sprake is van een cementdekvloer of van hout. Mocht de grond niet helemaal geschikt zijn om beton ciré op aan te brengen dan is deze daarvoor gereed te maken. Wij vertellen u uiteraard graag meer over het gehele proces van aanbrengen en beantwoorden alle vragen in een persoonlijk gesprek.

Bezoek onze showroom

De keuze voor beton ciré voor uw huis in Amersfoort is misschien snel gemaakt, maar er staan u nog meer keuzes te wachten. Bijvoorbeeld als het gaat om de keuze voor een specifieke kleurtint of met betrekking tot de drukte van de uitstraling van het betoneffect. Daar zijn allerlei opties in te onderscheiden en wij voorzien u graag van inspiratie in onze showroom. Heeft u alle keuzes al gemaakt? In dat geval is het voor het aanbrengen van beton ciré in Amersfoort natuurlijk ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Deze krijgt u vrijblijvend van ons toegezonden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten