Beton Cire Amstelveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Amstelveen is zowel aan te brengen op wanden als op vloeren. Een van de populaire keuzes is om deze wand- en vloerafwerking toe te passen in de badkamer. Als uw badkamer toe is aan renovatie of u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Amstelveen baadt u straks in weelde. Het luxe karakter van beton ciré spat er namelijk vanaf dankzij de schitterende schakeringen die wij in de structuur aanbrengen.

Beton ciré in Amstelveen: uniek en luxe

Bij het aanbrengen van beton ciré in Amstelveen in bijvoorbeeld badkamers ontstaat er voor elk project een uniek resultaat. Dat is te danken aan het materiaal dat uit een combinatie bestaat van cementpoeder, kunstharst, pigment en hulpstoffen. De wijze van aanbrengen, zorgt voor het unieke resultaat, omdat het gewreven beton ciré in vele schakeringen is te realiseren. Dat deze betonstuc uniek is, staat al vast net als dat het luxe karakter een van de absolute typerende kenmerken is.

Aan te brengen over tegels

Woont u in Amstelveen en wilt u de badkamer in uw woning renoveren? De oude tegels hoeven er niet uit, want beton ciré is daarover aan te brengen. Het is namelijk ook een van de kenmerken van deze betonstuc dat het materiaal over allerlei typen ondergronden is toe te passen. Dat scheelt tijd in verband met sloopwerk dat niet hoeft plaats te vinden, zodat de renovatie van de badkamer met beton ciré sneller te realiseren is. Overigens is er voor het aanbrengen van deze wand- en vloerafwerking wel tijd nodig. De opbouw bestaat uit meerdere lagen en wij moeten rekening houden met droogtijd. Het resultaat is echter het wachten zeker waard.

Welke kleuren zijn mogelijk?

Er zijn allerlei kleuren beschikbaar voor de toepassing van beton ciré in uw woning in Amstelveen. De populairste kleurtinten zijn de tinten die grijs bevatten, omdat deze kleuren simpelweg het meest authentieke en natuurlijke karakter van beton benaderen. Naast grijstinten is het eveneens mogelijk om voor bruintinten te kiezen. Dat geeft de ruimte een warme sfeer en zo is het tevens een optie om de keuze voor een zandkleur als natuurlijke en warme tint te maken. Wij nodigen u graag uit om naar onze showroom nabij Amstelveen te komen om u kennis te laten maken met alle kleuren en mogelijkheden voor beton ciré. Maak meteen een afspraak en bekijk online alvast een aantal populaire kleuren om inspiratie op te doen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten