Beton Cire Amsterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vraag naar beton ciré in Amsterdam neemt toe. Dat is niet verwonderlijk, want deze vloer- en wandafwerking voorziet het interieur van een stijlvolle look. Bovendien is beton ciré in Amsterdam voor elk type woning en appartement als vloer een regelrechte aanwinst als het om praktisch gemak en het eigentijdse karakter gaat. Daar komt bij dat de wanden in eenzelfde look zijn uit te voeren met hetzelfde materiaal. Zo kiest u de eenheid die u wenst met toepassing op de ondervloer en/of op de wanden in bijvoorbeeld uw badkamer. Beton ciré leent zich daarnaast nog voor veel meer toepassingen in woningen in Amsterdam.

Beton ciré in Amsterdam: populair in de badkamer

In de eerste plaats is beton ciré in Amsterdam populair om toe te passen in de badkamer. Het materiaal bestaat uit cementstuc dat als sierbeton de vloer in de badkamer op een exclusieve en stijlvolle manier siert. Dat geldt eveneens voor de uitstraling op de wanden in de badkamer, waardoor er een subliem effect ontstaat. Het is zelfs mogelijk om met het materiaal de ombouw van het bad te bekleden. De decoratieve cementstuc is overigens voor allerlei andere toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld in de vorm van de afwerking van een aanrechtblad of als wand in de keuken net als voor een originele afwerking van een open haard. Het is echt uniek materiaal dat zich decoratief en praktisch gezien op een topniveau bevindt.

Waar in Amsterdam?

Wij krijgen als specialist op het gebied van beton ciré in Amsterdam steeds meer aanvragen binnen. Niet alleen voor de vele nieuwbouwprojecten, maar ook voor het vernieuwen van bestaande badkamers en andere toepassingen. Onze showroom is in Amsterdam gevestigd en op afspraak te bezoeken. Hier voorzien wij u van alle inspiratie en informatie om tot de beste keuze te komen. Overigens maakt de hele stad deel uit van ons werkgebied en wij brengen beton ciré in Amsterdam dan ook in alle wijken en buurten aan. Bijvoorbeeld in de grachtengordel net als in het Oostelijk Havengebied en in Oud Zuid. Neem voor meer informatie gerust contact op of vraag online voor beton ciré in Amsterdam een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten