Beton Cire Apeldoorn

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré verovert Apeldoorn in een gestaag tempo en is steeds vaker te zien als luxe en stijlvolle wand- en vloerafwerking. Als beton ciré specialist Apeldoorn is G-vloeren van de partij om aan ieders wens voor een perfecte wand of vloer gehoor te geven. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om de authentieke betonstuc geheel naar wens uit te voeren. De gewenste uitstraling is het uitgangspunt aan de hand waarvan wij maatwerk leveren.

Beton ciré in Apeldoorn: wand of vloer met allure

Wanden en vloeren met allure. Dat is waar beton ciré voor staat en de stijlvolle en luxe look is ook in uw woning in Apeldoorn te realiseren. De vorm van allure is overigens op allerlei manieren vorm te geven. Bij het aanbrengen van beton ciré in Apeldoorn is er namelijk sprake van ambachtelijk werk. Dat betekent dat onze medewerkers met handbewegingen het materiaal op de wand of vloer vegen. Hierdoor is het mogelijk het verweven effect te beïnvloeden en de allure aan te passen op uw wensen. Bijvoorbeeld met een speelse look, verfijnd effect of met een stoere industriële uitstraling.

Duurzaam, vloeistofdicht en onderhoudsvrij

Naast het belang van de uitstraling kent beton ciré meerdere kenmerken die aan de eisen van de huidige tijd voldoen. Het is bij het maken van keuzes steeds belangrijker om bijvoorbeeld met het duurzame karakter rekening te houden. Dat is in Apeldoorn niet anders dan in de rest van Nederland. Beton ciré is duurzaam en voldoet daarmee aan duurzaamheidseisen, maar is ook nog eens onderhoudsvrij. Het is wat dat betreft een gemakkelijke vloer en wand om schoon te maken. Het materiaal is na toepassing van een coating waterdicht en daardoor ideaal om toe te passen in badkamers. Het feit dat beton ciré naadloos en vuilafstotend is, zorgt voor een optimale hygiënische basis.

Wat zijn de kosten voor beton ciré in Apeldoorn?

Als beton ciré specialist Apeldoorn werken wij met de beste materialen, beste vakmensen en voorzien wij in de beste kwaliteit. Daar betaalt u een eerlijke prijs voor, waarbij wij in alle transparantie voorzien betreffende de kosten. Deze hangen bijvoorbeeld af van het totale oppervlak dat wij met beton ciré bewerken. U krijgt van ons dan ook altijd een gespecificeerde offerte met inzicht in alle kosten. Dan is alles duidelijk en weet u waar u aan toe bent. Vraag gerust direct een offerte aan of kom langs in onze showroom die wij op afspraak voor u openen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten