Beton Cire Arnhem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

uitstraling in het interieur wil zien. Het is om van een duurzaam en mooi resultaat te genieten wel belangrijk dat u een expert inschakelt. G-vloeren is wat dat betreft de beton ciré specialist in Arnhem die uw wanden en vloeren van schitterende betonstuc voorziet. Wij bieden u naast vele opties qua kleur en uitvoering de beste service, hoogste kwaliteit en scherpste prijs.

Beton ciré in Arnhem: duurzaamheid met robuust karakter

Het aanbrengen van beton ciré in Arnhem is om meerdere reden populair. De trend van duurzaamheid met robuust karakter heeft in de interieurs inmiddels een vaste plek gekregen. Beton ciré past perfect in dat plaatje en voorziet bovendien ook nog eens in een exclusieve uitstraling. Deze betonstuc krijgt in elk interieur in Arnhem een unieke look. Dat is te danken aan de werkwijze, waarbij onze medewerkers het materiaal de uitstraling met een vegende handbeweging tot uitdrukking brengen.

Uitstraling af te stemmen op interieurwensen

Een groot voordeel van beton ciré is dat de uitstraling op een ideale manier is af te stemmen op uw interieurwensen. Woont u bijvoorbeeld in Arnhem en wilt u een warme sfeer of een rustieke look met elegante touch realiseren? Dat is mogelijk als u beton ciré door ons laat aanbrengen. Wij hebben de kennis en ervaring om de uitstraling tot in perfectie op de gewenste sfeer in het interieur af te stemmen. Het ambachtswerk maakt het mogelijk om met allerlei wensen rekening te houden, variërend van een industriële stoere look tot een luxe en verfijnd karakter.

Naadloos gemak en comfort

Er is nog een reden waarom beton ciré in Arnhem een grote mate van populariteit geniet. De uitstraling is bijzonder, maar dat zijn de praktische kenmerken eveneens. Beton ciré kent na het aanbrengen een volledig gesloten oppervlaktestructuur en is geheel naadloos. Dat voorziet in ideale hygiënische omstandigheden en in onderhoudsgemak, want een schoonmaakbeurt is zo gebeurd. Bovendien voorziet beton ciré in een fijn comfort en is de afwerking vloeistofdicht. Er zijn dan ook veel voordelen te benoemen waar u door het duurzame karakter vele jaren achtereen van profiteert. Wilt u meer weten over de plaatsing van beton ciré in Arnhem? Neem gerust contact op met G-vloeren voor meer informatie of maak een afspraak om naar onze showroom te komen. Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten