Beton Cire Dordrecht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Dordrecht is in opkomst, want deze afwerking van wanden en vloeren krijgt steeds meer bekendheid. Er zijn dan ook heel wat voordelen op te sommen die niet alleen op de uitstraling, maar ook op het praktisch gemak betrekking hebben. G-vloeren is een specialist met betrekking tot het aanbrengen van beton ciré in Ede op zowel vloeren als wanden. Onze expertise zetten wij in om tot maatwerk te komen en de uitvoering van beton ciré is in handen van onze ervaren applicateurs. Bij ons is alles van A tot Z onder één dak beschikbaar van advies tot oplevering en bovendien voorzien wij in een persoonlijke service.

Beton ciré in Dordrecht: een duurzame keuze

Het is tegenwoordig belangrijk om bij de keuze voor een nieuwe vloer of afwerking van wanden met duurzaamheid rekening te houden. In dat opzicht sluit de keuze voor beton ciré in Dordrecht daar perfect op aan, want hiermee maakt u een duurzame keuze. Betonstuc staat door de unieke samenstelling van ingrediënten bekend om het duurzame karakter door de lange levensduur. Het is niet een vloer die u na twee jaar al weer inwisselt of een wandafwerking die snel voor vervanging in aanmerking komt. Bij de plaatsing van beton ciré in Dordrecht mag u er rekening mee houden een keuze voor jaren te maken.

Stijlvolle perfectie met karakter

Bij het maken van een keuze voor een nieuwe vloer of wand is de gewenste uitstraling doorgaans een belangrijk punt. Ook onderhoudsgemak, comfort en andere kenmerken zijn daarin belangrijk, zoals de kleuropties net als de hygiëne. In dat opzicht geldt voor de plaatsing van beton ciré in Dordrecht dat er sprake is van stijlvolle perfect met karakter. Er zijn meerdere kenmerken toe te schrijven aan de luxe betonstuc, zoals de watervastheid en de slijtvaste eigenschappen. De uitstraling lijkt haast puur natuur te zijn met een effect van natuursteen of naar wens de look van stoer en rauw beton. Beton ciré is naadloos en daardoor hygiënisch, waarbij het ook nog zo is dat er schimmelwerende eigenschappen van toepassing zijn.

Gratis offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor beton ciré in Dordrecht? De kosten zijn variabel, waarbij het totale oppervlak in m2 het uitgangspunt vormt voor de prijsbepaling. Wij zijn daarin volledig transparant en stellen graag voor u een gepersonaliseerde prijsopgave samen. Vraag daarom gratis een offerte aan of kom of afspraak naar onze showroom voor persoonlijk advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten