Beton Cire Ede

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Ede is een ideale wand- of vloerafwerking om de look van natuursteen of beton in uw huis te creëren. G-vloeren is een expert op dit gebied en verzorgt niet alleen de uitvoering van beton ciré in Ede, maar ook de samenstelling op basis van maatwerk. Daarbij voorzien wij in professioneel advies en bieden wij u alle gelegenheid om inspiratie op te doen. Dat is mogelijk in onze showroom, maar hier vindt u ook alvast een voorbeeld van een uitgevoerd project.

Beton ciré in Ede van topkwaliteit

Bij het aanbrengen van beton ciré in Ede geven wij garantie op de topkwaliteit bij de afwerking van wanden en vloeren. Dat kunnen wij doen, omdat wij de beste materialen gebruiken en ons applicatieteam ervaren en bedreven is in de uitvoering. Het materiaal bestaat uit verschillende ingrediënten, namelijk speciaal beton, verharder van kunststof en een afwerking met sealer. Er is variatie beschikbaar om de afwerking in kleur, waarbij er kleurpigment aan beton ciré wordt toegevoegd. Wij hebben voor u een uitgebreid kleurenpallet om een keuze uit te maken. Tinten die de basis hebben van de kleur van beton zijn overigens het meest populair.

Strakke wanden en vloeren

Beton ciré in Ede is in uw huis aan te brengen om verschillende looks te creëren. De basis wordt gevormd door een strak uiterlijk van wanden en vloeren. Dat heeft te maken met de naadloze uitvoering. De uitstraling is daarbij verder afhankelijk van de kleur en in welke mate de ambachtelijke veegbewegingen vorm krijgen. Het effect is daarom te beïnvloeden en af te stemmen op de woonwensen, variërend van een natuurlijke look tot een meer rauw effect dat goed past bij industriële woonwensen. Een stoer en landelijk karakter past bijvoorbeeld perfect in een mooie woonboerderij in Ede en een moderne industriële look staat prachtig in een modern appartement.

Eenvoud in onderhoud

Beton ciré is een afwerking van een wand of vloer die zeer gemakkelijk is in onderhoud en in Ede heeft u daar jarenlang plezier van. Het materiaal is door de sealer watervast en optimaal hygiënisch omdat het oppervlak geen onderbreking kent. De uitstraling is warm en natuurlijk en de betonstuc heeft een vuilafstotend karakter. Het schoonmaken van de wanden en vloeren is gemakkelijk en u bespaart zichzelf met beton ciré in Ede groot onderhoud. Wilt u meer informatie, inspiratie opdoen of advies? Neem gerust contact op met G-vloeren of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten