Beton Cire Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire te Eindhoven

Beton ciré in Eindhoven is aan te brengen in uw badkamer, keuken op vloeren en wanden om de ruimte van een luxe look te voorzien. De stuc deco is perfect om in natte ruimtes toe te passen en een naadloze en exclusieve uitstraling tot stand te brengen. Wij werken als beton cire specialist in Eindhoven in alle delen van de stad, van Woensel-Noord tot Stratum en van Strijp tot Tongelre.

Beton ciré vloer Eindhoven: mooi, authentiek en levendig

Een beton ciré vloer in Eindhoven is door ons in een mooie en authentiek levendige kleurtint aan te brengen. De grijstinten krijgen vaak de voorkeur bij de keuze voor deze vloer en dat is uiteraard ook het meest authentiek. Er zijn echter naast grijstinten ook nog tal van andere natuurlijk ogende kleuropties beschikbaar. Dat geldt niet alleen voor het aanbrengen van beton ciré als vloerafwerking, maar ook voor de afwerking van wanden.

Voordelen beton ciré

Beton ciré is te omschrijven als een fraaie decoratieve betonstuc en de bijzonder mooie uitstraling is dan ook een van de vele voordelen. Dat de stuc deco geschikt is voor natte ruimtes, komt omdat wij deze waterdicht afwerken. Het hygiënische aspect speelt eveneens een rol, want het oppervlak van vloeren en wanden is met beton ciré geheel naadloos. In voegen van tegels hopen zich nog wel eens bacteriën en schimmels op. Dat is bij deze betonstuc niet het geval en het schoonmaken van het oppervlak is eveneens eenvoudig. Overigens vormen tegels als ondergrond geen probleem, want beton ciré is daar veelal overheen aan te brengen.

Kosten beton ciré in Eindhoven

Wij berekenen de kosten van het aanbrengen van beton ciré in Eindhoven op basis van het totale oppervlak. Er volgt wat dat betreft dan ook een prijs per m2 en voorzien u graag op aanvraag van een scherpe offerte. Neem contact op met G-vloeren als specialist in het aanbrengen van beton ciré in Eindhoven als u eerst meer informatie wenst. Uiteraard bent u eveneens welkom in onze showroom om deskundig advies te ontvangen en meer inspiratie op te doen aangaande de decoratie stuc voor vloeren en wanden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten