Beton Cire Enschede

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Heeft u plannen om beton ciré in Enschede te laten aanbrengen en zoekt u daarvoor een specialist? G-vloeren heeft daarin decennia lang ervaring in het op maat samenstellen en in de uitvoering van beton ciré. Wij zijn onder meer actief in Enschede en onderscheiden ons door de hoogste kwaliteit en de beste service voor de scherpste prijs te bieden. Neem voor meer informatie contact op of bezoek onze showroom op afspraak.

Beton ciré Enschede: geef uw interieur een luxe look

Er zijn allerlei manieren om uw interieur een luxe uitstraling te geven en met beton ciré in Enschede legt u daarvoor de ideale basis. De wanden in uw badkamer zijn bijvoorbeeld met deze betonstuc uit te voeren, maar dat geldt eveneens voor de vloer. Beton ciré kenmerkt zich door de uitstraling van pure luxe en daarbij is het ook nog mogelijk om met bepaalde sfeereffecten rekening te houden.

Bepaal het ideale sfeereffect

Wij brengen beton ciré in Enschede aan op een ambachtelijke manier en hierdoor is het mogelijk om het ideale sfeereffect in de structuur te realiseren. Door met de hand een vegende beweging te maken, ontstaat er een verweven uitstraling. De wijze waarop de veegbeweging plaatsvindt, is daarbij bepalend voor het sfeereffect. Een industriële sfeer is naar wens te creëren, maar bijvoorbeeld ook een meer romantisch en elegant effect. Laat ons uw wensen weten om tot een voorstel op maat te komen voor de realisatie van beton ciré in Enschede.

Mooi, robuust, sterk en duurzaam

Maakt u de keuze voor het laten aanbrengen van beton ciré in Enschede dan bent u in uw woning verzekerd van een fantastische wand- of vloerafwerking. Beton ciré is niet alleen mooi, maar ook nog eens robuust, sterk en duurzaam. U heeft er jarenlang geen omkijken naar, want u hoeft alleen maar de normale schoonmaakwerkzaamheden toe te passen. Betonstuc is wat dat betreft onderhoudsvrij te noemen.

Prijs van beton ciré in Enschede

De prijs van beton ciré in Enschede komt tot stand aan de hand van maatwerk, zoals wij dat toepassen bij het samenstellen van de wand-of vloerafwerking. Iedere ruimte heeft een uniek oppervlak en het aantal m2 bepaalt wat dat betreft de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij G-vloeren om te zien wat de kosten zijn als u beton ciré in Enschede laat aanbrengen. Wij sturen u de prijsopgave volledig vrijblijvend en gratis toe en bieden volledige transparantie in de kosten.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten