Beton Cire Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton Cire Groningen

Beton cire in Groningen is zowel ideaal om toe te passen in bestaande bouw als in nieuwbouwhuizen. Bent u toe aan een renovatie van uw badkamer of wilt u uw nieuwe woning in Groningen met beton ciré stijlvol afwerken? G-vloeren staat als ervaren specialist voor u klaar om uw badkamer om te toveren tot een eigen luxe wellnessparadijs. Ook als u een oplossing zoekt voor de afwerking van bijvoorbeeld wanden in uw keuken is deze decoratieve betonstuc door ons aan te brengen.

Specialist beton ciré Groningen

Waarom een specialist beton ciré Groningen inschakelen? Dat geeft u pas echt de zekerheid op een perfect resultaat. Het is een waar ambacht om met de hand de cementgebonden stuc zo aan te brengen dat de wand of vloer helemaal strak is afgewerkt. Onze applicatiemedewerkers zijn echte specialisten in de uitvoering van beton ciré en verfraaien graag uw woning of appartement in Groningen. Bovendien voorzien wij in maatwerk en dat houdt onder meer in dat u invloed heeft op de mate van levendigheid aangaande het betoneffect. Stoer, zacht, robuust of elegant, qua uitstraling is er veel mogelijk.

Uitstraling: stijlvol, luxe en exclusief

Er zijn vele kenmerken toe te schrijven aan beton ciré, maar wat vaak de doorslag geeft, is de bijzondere uitstraling. Deze is te omschrijven als een combinatie van exclusief, luxe en stijlvol. Elke badkamer verdient het om naar wens ingericht te worden en beton ciré is daar perfect voor. De standaard kenmerken betreffen slijtvastheid, waterdichtheid, naadloos oppervlak en hygiënisch. Dat is ook precies wat een badkamer nodig heeft en in een keuken uitstekend van pas komt.

Wij werken in Groningen

Wij werken overal in de stad en erbuiten, van Meerstad tot De Held en van Helpman tot Drielanden. Wilt u beton ciré in Groningen op professionele wijze en naar tevredenheid laten aanbrengen? Neem dan contact op met G-vloeren, wij helpen u graag verder. Overigens is het eveneens mogelijk om direct van de gelegenheid gebruik te maken en een aanvraag voor een offerte in te dienen. De kosten per m2 zijn voor beton ciré in Groningen onder meer van het totaaloppervlak afhankelijk.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten