Beton Cire Leeuwarden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Leeuwarden is in allerlei woningen al te zien en er zijn steeds meer particulieren die het interieur hiermee willen verfraaien. Dat is onder meer te danken aan de luxe beleving net als aan het gemak en comfort. Bij de keuze voor beton ciré in Leeuwarden kiest u dan ook voor een totaalplaatje van een wand- of vloerafwerking. G-vloeren is dé specialist die u in heel Friesland maatwerk biedt, maar ook voorziet in een uitstekende service en in de beste kwaliteit.

Beton ciré in Leeuwarden: exclusiviteit op hoog niveau

Exclusiviteit op hoog niveau. Dat is wat u mag verwachten als u beton ciré kin Leeuwarden laat aanbrengen. Bijvoorbeeld als mooie vloer in de woonkamer van uw appartement of in een riante badkamer van uw woning in Leeuwarden. De exclusiviteit op hoog niveau straalt in alle opzichten van beton ciré af. De natuurlijke bestanddelen combineren met de ambachtelijke uitvoering, waarbij het mogelijk is om heel specifiek een sfeereffect te realiseren.

Specifieke sfeereffecten mogelijk

Bij het aanbrengen van beton ciré in Leeuwarden realiseren wij maatwerk en dat betekent onder meer dat wij rekening houden met het door u gewenste sfeereffect. Deze betonstuc is bijvoorbeeld perfect geschikt om een ruimte van een industrieel afgewerkte wand of vloer te voorzien. Heeft u niet direct een industriële look in gedachten, maar eerder een speels, romantisch of elegante sfeer? Onze medewerkers brengen sfeereffecten aan door met de hand vegende bewegingen te maken. Dat betekent dat het door u gewenste sfeereffect tot in perfectie te realiseren is. Bijvoorbeeld ook rustiek of landelijk of hypermodern en strak.

Beton ciré specialist Leeuwarden

Kwaliteit onderscheidt zich aan de hand van het resultaat en duurzaamheid qua levensduur. Als beton ciré specialist Leeuwarden garandeert G-vloeren altijd de beste kwaliteit, in alle opzichten. Wij brengen onze woorden tot uiting in een verbluffend resultaat en in de aanloop daar naartoe, bieden wij de beste service. Maatwerk is ons uitgangspunt en dat combineren wij met een persoonlijke en betrokken service. Ook niet onbelangrijk: wij komen afspraken na, zodat het hele proces van A tot Z soepel verloopt. Wij hebben voor beton ciré in Leeuwarden dan ook alles onder één dak beschikbaar, van adviseurs tot uitvoerders. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen dan is dat direct mogelijk. Om tot maatwerk te komen en u de beste service te bieden, nodigen wij u uit om op afspraak naar onze showroom te komen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten