Beton Cire Maastricht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Maastricht aangebracht door een specialist. G-vloeren is al jarenlang actief met het samenstellen en uitvoeren van deze prachtige wand- en vloerafwerking. Het is belangrijk om beton ciré in Maastricht door een specialist als ons te laten uitvoeren. Dan weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u verwacht en er jarenlang plezier aan beleeft. Wij zijn de expert in beton ciré en hebben alles onder één dak beschikbaar van advies tot maatwerk en van uitvoering tot oplevering.

Beton ciré in Maastricht: uitstraling naar wens

Beton ciré in Maastricht is een populaire keuze als u de wanden of vloeren in uw woning van een aansprekende uitstraling wilt voorzien. Aansprekend is deze watervaste cementstuc zeker, want het uiterlijk is bijzonder stijlvol te noemen en zelfs exclusief. De luxe look is de standaard als wij beton ciré in Maastricht toepassen. Dat neemt niet weg dat er allerlei nuances zijn aan te brengen in de uitstraling. Nuances die net het verschil maken of er een rauwe industriële look ontstaat of een subtiele robuuste uitstraling. Onze medewerkers brengen de betonstuc met vegende handbewegingen aan en zorgen zo voor een uitstraling naar wens.

Veelzijdige toepassing: wanden en vloeren

De veelzijdige toepassing is een van de unieke kenmerken en wij zijn wat dat betreft beton ciré specialist Maastricht voor wanden en vloeren. De uitvoering van elke wand en vloer komt zonder naden tot stand. Bovendien zorgt de combinatie van cement, kunststofharder en sealer voor een watervaste en vuilafstotende wand of vloer. Hierdoor is de afwerking perfect en bijzonder populair om in badkamers toe te passen.

Vele voordelen

Er zijn vele voordelen op te sommen waar u van profiteert als u beton ciré in Maastricht laat plaatsen. De natuurlijke uitstraling is er slechts één van, waarbij de nadruk ligt op het stijlvolle en exclusieve karakter. Beton ciré is bovendien watervast net als overigens slijtvast. Dat betekent dat u jarenlang plezier beleeft aan deze wand- en vloerafwerking. De slijtvaste kenmerken zorgen er ook voor dat de cementstuc tegen een stootje kan. Verder zorgt de combinatie van materialen ervoor dat de afwerking vet- en zuurbestendig is. Hierdoor dringen er geen vlekken naar binnen. Ook is er sprake van een schimmelwerende werking en dat is vooral in badkamers ideaal. Dan is er nog het voordeel dat beton ciré door ons in Maastricht op allerlei soorten ondergrond te realiseren is. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten