Beton Cire Tilburg

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is belangrijk om bij het laten aanbrengen van beton ciré in Tilburg de uitvoering in handen te geven van een specialist. De werkmethode en uitvoering bepaalt namelijk het resultaat en daarmee ook de kwaliteit en duurzaamheid. G-vloeren beschikt over een jarenlange ervaring en wij zijn een echte specialist op het gebied van toepassing van beton ciré in Tilburg. Wij zorgen voor een unieke en ambachtelijke afwerking van wanden en vloeren met een duurzaam en bovenal luxe karakter.

Beton ciré in Tilburg: populair in badkamers

Wilt u in uw huis in Tilburg optimale luxe ervaren in uw badkamer? Beton ciré is zowel een perfecte afwerking voor de muren in de badkamer als voor de vloer. U heeft dan ook de keuze om de badkamer volledig van deze betonstuc te voorzien of alleen de wanden of de vloer. Het is zelfs mogelijk om de ombouw van een bad mee te nemen om zo een unieke eenheid te creëren in de badkamer. Beton ciré leent zich wat dat betreft als betonstuc voor toepassing op allerlei materialen. Het is zelfs over tegels aan te brengen.

Realisatie in allerlei stijlen

Als u een specifieke woonstijl heeft in uw woning in Tilburg of een voorkeur heeft voor een bepaalde stijl dan is daar met beton ciré rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om beton ciré in grijstinten aan te brengen om zo het industriële karakter van de ruimte te benadrukken. Vindt u de industriële woonstijl mooi? In dat geval raden wij aan om zowel de wanden als de vloer met de fraaie betonstuc uit te voeren en bijvoorbeeld te combineren met zwarte kranen en een rvs douchewand. Zo is het ook mogelijk om beton ciré te realiseren om een oosterse sfeer te bereiken. Hiervoor zijn bruintinten beschikbaar, zoals het ook mogelijk is om met een roomwitte kleurtint een Scandinavische look te creëren.

Alles bij ons onder één dak

G-vloeren is dé expert op het gebied van toepassing van beton ciré in Tilburg en wij voeren dan ook van A tot Z het gehele proces uit. Dat begint met een samenstelling van maatwerk voor wanden en vloeren. Bijvoorbeeld met de keuze voor kleurtinten en het design van het effect dat u wilt bereiken. De uitvoering zelf hebben wij eveneens in eigen beheer, zodat u tijdens het hele traject verzekerd bent van de beste kwaliteit en van een duurzaam en fantastisch resultaat kan genieten.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten