Beton ciré toilet

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De wc is in huis de kleinste ruimte waar mensen dagelijks meerdere malen een bezoek aan brengen. Het is tegenwoordig in huis een ruimte die bij de styling de nodige aandacht krijgt, waarbij de voorkeur vaak uitgaat naar een exclusieve en stijlvolle look. Logisch dus ook dat beton ciré toilet een populaire combinatie vormen. Deze afwerking van wand en vloer oogt niet alleen heel mooi, maar brengt ook andere voordelen met zich mee. G-vloeren voert deze combinatie van beton ciré en toilet regelmatig uit. Vaak tegelijk met bijvoorbeeld het aanbrengen van deze wand- en vloerafwerking in de badkamer. Zo zijn de sanitaire ruimtes in huis gezamenlijk stijlvol en exclusief.

Beton ciré in het toilet

Beton ciré in het toilet is een perfecte keuze als uw voorkeur uitgaat naar exclusiviteit in stijl. Het esthetische karakter bevindt zich wat dat betreft op een enorm hoog niveau en dat gaat gecombineerd met fijn comfort en hygiëne. In een toilet zijn de hygiënische omstandigheden uiteraard van groot belang. Het is dan handig en prettig dat beton ciré in het toilet volledig naadloos is, waardoor er ook meteen sprake is van praktisch gemak. Denk maar aan de schoonmaak die zo is gebeurd en aan het hygiënische karakter van het naadloze oppervlak.

Beton ciré over tegels in het toilet

Er zijn vele voordelen verbonden aan deze afwerking van wanden en vloer in de wc. Zo is er eveneens het voordeel dat beton ciré over tegels in het toilet is aan te brengen. Er is dan wel een punt van belang en dat is dat de onderlaag egaal dient te zijn. Dat is bij voegen tussen tegels uiteraard niet het geval, maar dat lossen wij uiteraard af. Bijvoorbeeld met het aanbrengen van egaline. Daarmee zijn de oneffenheden, zoals voegen op te lossen en is het mogelijk om beton ciré in het toilet over tegels aan te brengen. Zo hoeft er geen sloopwerk plaats te vinden, want de tegels blijven gewoon zitten. Uiteraard zijn er nog een aantal voorbereidende werkzaamheden nodig, maar daarover krijgt u uitgebreide informatie van onze beton ciré specialist.

Fraaie effecten in kleur naar keuze

Het stijlvolle en exclusieve karakter staat centraal bij beton ciré in het toilet. Dat is de basis, maar er zijn naar eigen inzicht allerlei keuzes te maken als het om de kleur en het effect gaat. Op het gebied van kleur doet grijs en daarvan afgeleide tinten het heel goed. Dat heeft uiteraard te maken met het effect van beton dat het meest realistisch is in een betonkleur. Andere kleuren zijn overigens gewoon mogelijk net als dat er diverse effecten zijn te creëren. Bij het aanbrengen en de afwerking van beton ciré in het toilet is het namelijk zo dat de structuur is aan te passen. Zo kiest u naar wens voor een fijne en elegante structuur of voor een robuuste en stoere structuur. Wij laten u graag met de mogelijkheden in onze showroom kennismaken. Of vraagt u liever direct een offerte aan? Dat kan uiteraard ook.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten