Beton Cire Utrecht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré is in Utrecht in toenemende mate te zien in nieuwbouwwoningen en in bestaande woningen. De trend lijkt zich vastgezet te hebben in de interieurs en daar liggen natuurlijk meerdere redenen aan ten grondslag. Beton ciré in Utrecht is bijvoorbeeld onder meer populair vanwege de verfijnde uitstraling die wanden en vloeren krijgen. Uiteraard is het bij deze ambachtelijk uit te voeren wand- en vloerafwerking belangrijk dat door een specialist te laten doen. G-vloeren is de aangewezen specialist om in Utrecht uw vloeren en wanden met deze bijzonder decoratieve betonstuc af te werken.

Beton ciré in Utrecht populair: dit is waarom

De verfijnde uitstraling combineert met een luxe look en dat maakt beton ciré in Utrecht populair. Er zijn echter nog meer redenen aan toe te voegen. De strakke afwerking zorgt namelijk eveneens voor een moderne uitstraling. Verder is beton ciré helemaal naadloos en heeft daardoor een hygiënisch karakter. De betonstuc is watervast en daarom onder meer toe te passen in de badkamer net als in de keuken. Er zijn uiteenlopende kleuren beschikbaar en het is duurzaam materiaal dat bovendien op meerdere ondergronden is toe te passen.

Toepassingen

Beton ciré is in Utrecht voor allerlei soorten woningen geschikt en kent daarin meerdere toepassingen. De betonstuc met decoratieve uitstralingen kan op wanden en vloeren in de badkamer worden aangebracht net als in de keuken. Ook aanrechtbladen lenen zich perfect voor de toepassing van beton ciré, zoals dat eveneens geldt voor bijvoorbeeld de ombouw van een bad op als afwerking rond een open haard.

Kleur en stijl zijn af te stemmen

De kleur en gewenste stijl van beton ciré zijn af te stemmen op uw wensen, zoals de voorkeur voor een lichte of donker tint en mate van betoneffect. Neem contact op met de specialist beton ciré Utrecht voor meer informatie. Of maak van de gelegenheid gebruik en vraag zonder verplichting gratis een offerte aan. Dan heeft u meteen inzicht in de kosten van beton ciré.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten