Beton Cire Zaandam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré in Zaandam maakt het interieur van uw woning vanuit de basis tot een stijlvolle woonomgeving. Het is dan wel belangrijk dat u het project voor de realisatie van beton ciré in Zaandam door een specialist laat uitvoeren. Het is namelijk een afwerking van wanden en vloeren die vakmanschap vereist, want er komt ambachtelijk werk aan te pas. G-vloeren beschikt over de kennis en over een applicatieteam dat de techniek voor beton ciré projecten tot in perfectie beheerst. Daarbij profiteert u bij ons van professioneel advies, maatwerk en een klantgerichte service met persoonlijk karakter.

Beton ciré in Zaandam voor luxe vloeren en wanden

De keuze voor beton ciré in Zaandam is snel gemaakt als u graag een luxe interieur wenst met een pure uitstraling. De betonstuc kenmerkt zich door het bijzondere uiterlijk dat uiteraard te vergelijken is met beton, maar ook voor natuursteen door kan gaan. Dat is namelijk afhankelijk van de kleurkeuze die u maakt net als van de gewenste structuur in het oppervlak. Het design is daarom af te stemmen op de wensen die u heeft als het om een specifieke stijl gaat. Bijvoorbeeld om een warme en landelijke look te krijgen of om een rauwe en robuuste sfeer neer te zetten. In elk geval spat de luxe en exclusiviteit er in alle opzichten van af als u beton ciré in Zaandam laat aanbrengen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

G-vloeren vindt het belangrijk om met duurzame en milieuvriendelijke materialen te werken. Dat is niet anders bij de realisatie van beton ciré in Zaandam, waarbij de betonstuc uit een combinatie van duurzame materialen bestaat. Speciaal beton vormt daarin de basis en combineert met een verharder van kunsthars. Het is bij de toepassing in bijvoorbeeld badkamers van groot belang dat de betonstuc watervast is en ook vuil afstoot. Daar zorgen wij voor door op het einde de vloer of wand met een sealer af te werken.

Betrouwbaar in advies en uitvoering

G-vloeren is een familiebedrijf dat bekend staat om de betrouwbaarheid in advies en uitvoering. Onze service bevindt zich wat dat betreft op een gelijkwaardig niveau als de hoge kwaliteit van onze materialen. Wij vinden het belangrijk dat u straks wanden of vloeren van beton ciré in Zaandam krijgt die u verwachtingen overtreffen. Daar doen wij alles aan. Wilt u zekerheid en kiest u voor kwaliteit bij de keuze voor beton ciré in Zaandam? Neem dan contact op met G-vloeren of vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten