Betonvloer Delft

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Delft laten plaatsen als naadloze vloer met een karaktervolle uitstraling. Dat is de specialiteit van G-vloeren, waarbij wij de betonvloer in Delft zo vormgeven dat deze perfect aansluit bij uw interieurwensen. Onze betonvloeren zijn zowel geschikt voor particuliere toepassing als voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld met een commercieel karakter in winkels, showrooms en kantoren. Wij voorzien altijd in maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen.

Betonvloer Delft: de voordelen

Het laten plaatsen van een betonvloer in Delft voorziet in vele voordelen en niet alleen qua gebruik, maar eveneens voor wat betreft de looks. Naast een stijlvolle uitstraling gaat het hier om slijtvaste en sterke vloeren die vuil- en stofafstotend zijn. Bovendien plaatsen wij de betonvloer in Delft geheel naadloos en is er sprake van een eenvoudig te onderhouden hygiënische vloer. In aanvulling op al deze voordelen geldt dat deze vloer als duurzaam en comfortabel bekend staat. Hierdoor is de betonvloer zowel geschikt voor bewoning als voor zakelijke en commerciële doeleinden.

Combineren met vloerverwarming

Het is naar wens mogelijk om een betonvloer in Delft met vloerverwarming te combineren. Uiteraard is het wel belangrijk om deze combinatie door een specialist te laten uitvoeren, zoals G-vloeren. Wij voorzien wat dat betreft in een alles-onder-1 dak concept, zodat wij zowel de vloerverwarming als de betonvloer in Delft plaatsen. Beide soorten werkzaamheden zijn specialistisch van aard. Zo is het bij deze combinatie bijvoorbeeld van belang dat er uitzetvoegen komen rondom de thermische onderbrekingen om scheuren te voorkomen.  Ook zijn er andere kenmerken om rekening mee te houden, zoals met de opbouwdikte. Na de plaatsing van de vloer is de vloerverwarming pas na drie tot vier weken volop te gebruiken. Dat heeft te maken met het drogingsproces.

Vrijblijvende offerte voor betonvloer in Delft aanvragen

Er is weliswaar een indicatie beschikbaar voor de kosten van het plaatsen van een betonvloer in Delft, maar u wilt uiteraard zekerheid omtrent de prijs. Daarom bieden wij u de gelegenheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de plaatsing van een betonvloer in Delft. Wij houden bij het bepalen van de kosten rekening met de grootte van de vloer net als met de kleur en met de complexiteit betreffende de uitvoering. Wilt u liever graag eerst persoonlijk advies en inspiratie opdoen om verzekerd te zijn van de beste keuze? In dat geval nodigen wij u uit om even contact op te nemen. Dan maken wij een afspraak en ontmoeten wij u in onze showroom nabij Delft.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten