Cement gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar een vloer in huis of voor uw bedrijf die extra exclusiviteit uitstraalt? In dat geval is een cement gietvloer wellicht een uitstekende keuze. Een dergelijke vloer is modern en stijlvol tegelijk en voorziet in een exclusieve look. Onze cement gietvloer is naar wens samen te stellen om zo ook een specifieke uitstraling te creëren. Bijvoorbeeld met een industrieel karakter om de vloer in te passen in een industrieel interieur. Of met een meer elegante look door de levendigheid meer verfijnd tot recht te laten komen. Bovendien valt er uiteraard met de kleur rekening te houden om ook op deze manier aandacht voor de sfeer te hebben.

Samenstelling van een cement gietvloer

Een cement gietvloer bestaat uit grondstoffen en natuurlijke materialen. Bij een reguliere gietvloer is er sprake van het gebruik van kunsthars, zoals epoxy of polyurethaan. Bij een cement gietvloer is een cementmengsel de drager van de vloer. Uiteraard gaat het hier om speciaal cement met als eigenschap dat het extra vloeibaar is. Naast cement is er sprake van een mix van harsen, additieven en kiezelzand. Er ontstaat dus als het ware een cementgebonden gietvloer, waarbij de substantie zelf nivellerend is. De dikte van een cement gietvloer bedraagt doorgaans maximaal 3 millimeter. Daarom is het ook een uitstekende vloerkeuze om over een bestaande ondergrond als tegels of beton aan te brengen. 

Naadloos en onderhoudsarm

Een van de unieke kenmerken van een cement gietvloer is dat deze naadloos is. Dat biedt als vanzelfsprekend het voordeel dat er geen kiertjes zijn en stof en vuil geen kans krijgen zich daarin op te hopen. Bovendien is er sprake van een onderhoudsarm karakter en dat is praktisch gezien uiteraard een groot voordeel. De reiniging en het dagelijkse onderhoud is gemakkelijk uit te voeren met een stofzuiger of een stofwisser. Het dweilen met water is daarop een aanvulling. Er is met een cement gietvloer dan ook te voorzien in een perfecte hygiëne. Verder blijft de vloer jarenlang mooi, omdat er sprake is van kleurvaste eigenschappen.

Kosten van een cement gietvloer

De kosten van een cement gietvloer zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte. Het aantal m2 telt mee voor de totaalprijs, maar ook een eventuele voorbewerking van de ondergrond speelt een rol. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vormvast maken van de ondergrond of het vlakmaken van de ondervloer. Zo is het ook belangrijk dat er een goede hechting tot stand wordt gebracht, waardoor het nodig kan zijn de ondergrond te schuren. Verder is het goed om te weten dat de m2 prijs variabel is en een grotere ruimte een lagere prijs cement gietvloer per m2 betekent. Hier ziet u bijvoorbeeld een tabel met gietvloer prijzen met een duidelijk beeld van de dalende prijs per m2. U krijgt op aanvraag altijd inzicht in de kosten voor het project aan de hand van een vrijblijvende offerte. Vraag deze online aan of kom langs in onze showroom om uw wensen voor een cement gietvloer te bespreken. Onze showroom is te bezoeken op afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten