Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coating Betonvloer

Met een coating beton vloer geeft u iedere ruimte een chique uiterlijk

Kille cementen of betonnen vloeren hebben een vaal uiterlijk. Vanwege hun poreuze structuur ontstaan snel vochtvlekken. Een coating betonvloer geeft uw betonvloer een nieuw uiterlijk voorzien van een extra beschermlaag.


Coating betonvloer is naadloos en modern om te zien

Door middel van een coating betonvloer wordt een toplaag die direct op het kale beton wordt aangebracht. De coating betonvloer bestaat uit twee componenten: kunsthars en verf. U kunt de coating betonvloer in vele verschillende kleuren laten mengen.

Een vloerafwerking met coating betonvloer geeft een zijdeglans uiterlijk welke zorgt voor een chique uitstraling. Betoncoating is ideaal voor winkelvloeren, showrooms en garages.

Coating betonvloer is functioneel en hygiënisch

Coating betonvloer heeft epoxyhars als basis en is daardoor enorm sterk. Uw betonnen vloer is na het aanbrengen van betoncoating beschermd tegen vuil, vocht, olie en andere chemicaliën. U kunt uw vloer ook afwerken met een antislip coating betonvloer voor extra veiligheid.

Wilt u meer weten over onze coating betonvloer

?

Meer informatie over betoncoating vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren, al dan niet voorzien van een betoncoating, kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxyvloeren, epoxyvloer, epoxy gietvloeren, epoxy gietvloer, gietvloer Rotterdam maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Coatingvloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike