Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn sterk, mooi en schoon

Coatingvloeren geven uw ruimte een hedendaagse sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsruimte, een industrieel pand of een hip woonhuis, coatingvloeren dragen hun eigen steentje bij aan een opvallend mooie uitstraling van de ruimtes.


Coatingvloeren met al hun geweldige eigenschappen

Coatingvloeren zijn mooi strak, ijzersterk en ze slijten nauwelijks. Zij zijn bovendien makkelijk schoon te maken en hygiënisch omdat de vloer geen naden heeft. Ook hebt u geen last van vervelende vochtplekken, want de vloeren zijn vochtbestendig. Coatingvloeren zijn simpelweg, ideaal!

Coatingvloeren prijstechnisch aantrekkelijker dan gietvloeren

Doordat coatingvloeren dunner zijn dan gietvloeren, zijn de kosten aanmerkelijk lager. Mooi is ook belangrijk, het is daarom mogelijk om coatingvloeren in iedere gewenste kleur leveren.

Algemene informatie over coatingvloeren

Coatingvloeren zijn gemaakt van een twee componenten hars en ze bestaan uit twee lagen: een primerlaag en een afwerklaag. Zij worden vaak gebruikt als er minder strenge eisen aan een vloer worden gesteld.

In de meeste gevallen voldoen coatingvloeren uitstekend voor lichte tot halfzware belasting en ze zijn geschikt als duurzame vloerafwerking van cement, beton, egalisatie en anhydrietvloeren.

Meer specifieke informatie over onze coatingvloeren

Voor meer informatie over onze coatingvloeren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met G-Vloeren of een bezoekje brengen aan onze showroom.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Epoxycoating

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike