Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Vloercoating Garage

Vloercoating garage is dé vloerbeschermer voor uw werkruimte

De vloer van uw werkruimte of hobbyruimte krijgt veel te verduren. Met de speciale vloercoating garage van G-vloeren bieden we een duurzame vloercoating voor een aantrekkelijke prijs.

De vloeren van uw garage, hobbyruimte en zelfs uw kelder krijgen met de vloercoating garage een nieuw uiterlijk.


Vloercoating garage is duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Met de vloercoating garage bieden we een product dat speciaal is ontwikkeld voor privé gebruik. Vuil, vocht, zeep, olie, vet en rubber zijn gemakkelijk te verwijderen van de vloercoating garage van G-vloeren. Afhankelijk van uw persoonlijke eisen, wordt de vloercoating garage speciaal voor u samengesteld.

Vloercoating garage geheel naar uw wensen samen te stellen

Vloercoating garage is een toplaag die op de bestaande harde vloer wordt aangebracht. Vloercoating garage bestaat uit een samenstelling van verf en hars. Voercoating garage kan in bijna elke kleur worden geleverd.

Met vloercoating garage kunt u de vloer van uw garage of werkruimte naadloos laten aansluiten bij de kleur van uw andere vloeren of een dat van uw oprijlaan.

Meer informatie over onze vloercoating garage

Onze showroom met een uitgebreide collectie vloercoatings kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Vloercoating prijs

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike