Epoxyvloer kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vloerkleur in een ruimte is meteen de nuance die het verschil maakt in sfeer en beleving, maar ook praktisch gezien functioneel is. Op het gebied van epoxyvloer kleuren is er wat dat betreft een breed aanbod beschikbaar  RAL, Sikkens en NCS voorzien daarbij in de meest uiteenlopende kleurtinten en bij G-vloeren zijn al deze epoxyvloer kleuren beschikbaar. Wij leveren dan ook epoxyvloeren perfect op maat. Daarbij houden wij niet alleen rekening met uw kleurwensen, maar bijvoorbeeld ook met extra toevoegingen.

Epoxyvloer kleuren: er is meer mogelijk dan u denkt

Ten aanzien van epoxyvloer kleuren is er meer mogelijk dan u wellicht denkt. De standaard van de toepassing van een enkele kleur gaan wij namelijk gemakkelijk voorbij. Dat is voor veel ruimtes waarin een industriële vloer nodig is overigens belangrijk. Denk maar aan een grote parkeergarage, waarin een compleet effen vloer niet echt functioneel is als het gaat om bewegwijzering. Of aan een magazijn, waarin een effen vloer de veiligheid en praktische routepaden niet echt verhogen. Epoxyvloer kleuren zijn bij ons met elkaar te combineren, zodat er lijnen kunnen worden aangebracht. Of vakken of pijlen die de weg naar de uitgang wijzen op de parkeergaragevloer. Het is ook mogelijk om in grote magazijnen bijvoorbeeld oversteekplaatsen aan te duiden door een zebrapad op de vloer te realiseren.

Praktisch, functioneel en passend bij uw bedrijf

De keuze uit het aanbod met epoxyvloer vloer kleuren is op basis van verschillende voorkeuren te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kleur blauw als uitgangspunt te nemen, maar ook geel, grijs, rood en groen maken onderdeel uit van het aanbod met epoxyvloer kleuren. Indien er bedrijfskleuren zijn die terug moeten komen in de vloer dan is dat natuurlijk te realiseren. Zo is er eveneens rekening te houden met praktische elementen van bepaalde kleuren net als met de functionaliteit ervan. Wij denken wat dat betreft in alle opzichten met u mee en bespreken graag uw wensen en eisen waaraan de epoxyvloer dient te voldoen.

Epoxyvloer kleuren: RAL, Sikkens en NCS

RAL is te zien als een matching systeem voor kleuren en bestaat uit meerdere kleurencollecties. Per kleur zijn er diverse tinten te onderscheiden van geeltinten tot groentinten en van grijstinten tot violettinten. Het is mogelijk om uit de RAL collectie een keuze te maken voor de ideale epoxyvloer kleur. Dat is eveneens mogelijk als u de collectie van Sikkens kleuren voor epoxyvloeren bekijkt. Ook van Sikkens zijn er allerlei kleurtinten om een keuze uit te maken. Dat geldt eveneens voor het NCS kleurnotatie systeem. NCS hanteert zes elementaire kleuren, zoals onder meer rood, geel, blauw en groen. Wit en zwart worden daarbij beschouwd als niet chromatische elementaire kleuren.

Kleureninspiratie in onze showroom

In onze showroom is het mogelijk om meer kleurinspiratie op te doen. Maak een afspraak en profiteer daarmee ook van de expertise van G-vloeren voor de samenstelling van de perfecte epoxyvloer en kleur. Wilt u liever direct online een offerte aanvragen? Dat kan ook en dan komen de epoxyvloer kleuren daarna uiteraard ook aan bod.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten