Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer Antwerpen

Ondernemers beter af met de epoxyvloeren van G-vloeren in Antwerpen

G-vloeren BV is de erkende gietvloerspecialist voor bedrijven en ondernemingen in en rondom Antwerpen. Wij adviseren, leveren en appliceren hoogwaardige epoxyvloeren voor overslagbedrijven, productiecentra, winkeliers, magazijnen en elke andere ruimte die een slijtvaste en naadloze vloer nodig heeft. De voordelen van epoxyvloeren behoeven weinig illustratie, en toch zetten wij hier de belangrijkste voordelen voor u als ondernemer uit Antwerpen op een rij:

Epoxygietvloer voordeel voor Antwerpse entrepreneurs en retailers:

Een twee keer zo sterke treksterkte als beton, volledig naadloos en superdun aan te leggen en geschikt als vloeistofdichte en beschermende bodemafsluiter. Bedrijven die bijvoorbeeld in de haven van Antwerpen actief zijn en werken met chemicaliën en andere agressieve stoffen zijn zeer gebaat bij een hoogwaardige epoxyvloer of epoxydragende bodemafsluiter. De epoxyvloer beperkt de risico's op bodemverontreiniging. Op 27 oktober 2006 zag een nieuw wettelijk kader voor bodemsanering en bodembescherming in het Vlaamse gewest het licht: het Bodemdecreet. Daarbij kwam in december 2007 het vernieuwde uitvoeringsbesluit, het VLAREBO, het Vlaams Reglement rond bodemsanering en bodembescherming. Samen vervangen ze, sinds 1 juni 2008, de vroegere regelgeving, het 'Bodemsaneringsdecreet', en bouwen ze verder op dezelfde richtlijnen. Bedrijven die actief zijn in en rondom de haven van Antwerpen zullen zich moeten beraden over de gevolgen die dit reglement voor hun bedrijfsvoering heeft. Vooral op het gebied van vloerbescherming en vloerafdichting kan G-vloeren BV uw helpen om de juiste epoxyvloer te implementeren. Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsvloeren.

Regel uw epoxyvloer Antwerpen volgens uw planning

De VLAREBO heeft het in diverse paragrafen over de 'vloeistofdichte vloer'. Uit onze ervaring blijkt dat veel Antwerpse ondernemers nog steeds niet goed weten wat daar precies mee wordt bedoeld en of ze niet gewoon kunnen volstaan met een gevlinderde betonvloer. Een vloeistofdichte epoxyvloer is eigenlijk het enige product dat aan alle eisen tegemoet komt. G-vloeren BV kan uw bedrijfsvloer laten voldoen aan de diverse eisen en richtlijnen die voor de overheid worden gesteld. Wij gebruiken daarvoor zeer vloeistofbestendige epoxyvloeren die geheel volgens planning en opleveringstermijnen worden geappliceerd. Bovendien kunt u bij G-vloeren BV als bedrijf in Antwerpen aantrekkelijke kortingen op onze epoxyvloeren behalen tot maar liefst 15%. Een andere mogelijkheid om prijsvoordeel te behalen is om samen met andere ondernemers collectief in te kopen. In dat geval biedt G-vloeren BV u een vaste lage prijs op de epoxyvloer per m2. Bekijk hier meer informatie over onze gietvloer prijzen per m2.

Epoxyvloer België

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike