Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer aanbiedingen

Polyurethaan gietvloeraanbieding

G-vloeren biedt de meest hoogwaardige alifatische polyurethaan gietvloeren voor een zeer betaalbare prijs. Onze alifatische gietvloeren zijn zeer UV-stabiel, vloeistofdicht en slijtvast en zijn, afhankelijk van het aantal m2 aan te leggen gietvloer, al jarenlang verkrijgbaar met speciale leverancierskorting. Winkeliersverenigingen, VVE’s of ondernemers profiteren van onze gietvloeraanbiedingen door onze snelle uitvoeringsservice, onze gunstige garantiebepalingen (5 jaar kleurvast!) en ons enorme aanbod kleuren, dekkende en transparante afwerkingsmogelijkheden.

Woonbeton gietvloer aanbiedingen

U wilt een mooie woonbetonvloer maar niet gelijk de hoofdprijs betalen? Met de woonbeton gietvloeraanbiedingen van G-vloeren weet u zeker dat u over uitstekende kwaliteit beschikt én profiteert van onze jarenlange ervaring met dit type cementgebonden gietvloeren. Een woonbeton aanbieding is leuk, een slijtvaste, waterdichte woonbetonvloer die er nog minimaal 20 jaar tegen kan is beter! G-vloeren heeft jarenlange ervaring met woonbeton, wij waren één van de eerste gietvloerapplicateurs in Nederland die van meet af aan cementgebonden producten in woningen toepasten.

Epoxy gietvloer aanbiedingen

U wilt een vloeistofdichte, zeer slijtvaste epoxyvloer laten leggen in uw winkel, fabrieksruimte, werkplaats of garage? G-vloeren biedt klanten speciale epoxy gietvloeraanbiedingen voor vloeren van minimaal 100 m2. Onze epoxyproducten zijn van topkwaliteit en kunnen de hoogste mechanische en chemische belastingen weerstaan. Van olievlekken tot zuren, zware transportmiddelen én machines!

Wat hebben wij u als gietvloerspecialist te bieden?

  • Vaste lage prijzen voor gietvloeren met een vloeroppervlakte groter dan 100 m2
  • Snelle uitvoeringstijd, vaak al beloopbaar na 24 uur droogtijd
  • Aantrekkelijke garanties (5 jaar kleurvast op alifatische gietvloer)
  • Integratie van vloerverwarming, ESD-voorzieningen, plinten etc..
  • Zeer hoge mechanische en chemische weerstand – vloeistofdichte epoxyvloeren
  • Meer dan 1000 soorten kleuren, verkrijgbaar in RAL, NCS of Sikkens kleurcode
  • Keuze uit dekkende, transparante en semi-transparante coatings
  • Betonlook gietvloeren en design gietvloeren op alifatische basis
  • Woonbeton, Beton Ciré, Pandomo en andere cementgebonden producten

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike