Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer concurrent

G-vloeren BV is dé gietvloer concurrent voor alle soorten gietvloeren

Alle grondstoffen van onze gietvloeren kopen wij in bij gerenommeerde leveranciers. Grotere leveranciers bieden ons hoge kortingen en dragen een steentje bij aan onze bedrijfszekerheid. Als gietvloerapplicateur kunnen wij concurreren met andere bedrijven omdat wij onze bulkkortingen ook gelijk doorberekenen aan onze klanten.

Wij concurreren niet alleen op de prijs van onze gietvloeren!

Een goedkope gietvloer is natuurlijk waar u als klant naar op zoek bent. Toch valt voor een beetje kwaliteit veel te zeggen en die is met name afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en pigmenten. Een te snel verkleurende vloer is een doorn in het oog en dus bieden wij 5 jaar garantie op de kleurechtheid van onze alifatische gietvloeren. Concurrerende topproducten van zeer degelijke kwaliteit!

Vaste uitvoeringsploeg zorgt voor concurrerende applicatietijd

Bij G-vloeren beschikken wij over een goed op elkaar ingespeeld uitvoeringsteam en dat maakt voor onze klanten mede het verschil. Korte uitvoeringstijden zorgen ervoor dat uw winkel of uw bedrijf weer snel op orde is en uw bedrijfsproces niet lang hoeft te worden stilgelegd. Wij zijn dus zeker ook concurrerend wat betreft de snelheid van werken.

Gietvloer concurrent, ook als het gaat om grotere projecten

Bij G-vloeren maken wij gebruik van handige trajectcontrolemechanismen die ervoor zorgdragen dat de uitvoering volgens schema en binnen de afgesproken tijdsduur verloopt. Voor al bij grotere projecten kunnen wij het verschil maken. Meer daarover leest u bij trajectmanagement.

De gietvloer concurrent voor VVE’s en winkeliersverenigingen

Wilt u als VVE of winkeliersvereniging collectief gietvloeren laten aanleggen? In dat geval hanteren wij een zeer concurrerend tarief afhankelijk van de hoeveelheid m2 aan te leggen gietvloer. Hoe meer m2, hoe hoger de korting!

Wilt u meer over ons weten en wat wij voor u kunnen doen? Bel tijdens kantooruren naar 020 - 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike