Gietvloer forum

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren – Uw gietvloer forum voor alle vragen over gietvloertechniek

Heeft u vragen over een gietvloer? Bij G-vloeren geven wij graag persoonlijk advies over de mogelijke uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden van onze gietvloeren. Onze website wordt wekelijks bezocht door mensen die op zoek zijn naar een specialist. Nee, wij zijn strikt formeel niet onafhankelijk, uiteindelijk hebben we ook iets te verkopen. Maar dat houdt ons niet tegen om uw vragen duidelijk en ‘to the point’ te beantwoorden. Onze website is uw forum. Stel uw vragen via info@g-vloeren.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 – 846 36 94.

Ons gietvloerforum bestaat uit een groep technische specialisten die met mensen discussiëren over bepaalde gietvloertechnisch onderwerpen. Binnen ons forum zijn de laatste jaren een groot aantal specifieke vragen de revue gepasseerd. Hieronder vindt u de drie meest gestelde vragen over gietvloeren die dit jaar via ons forum werden gesteld:

Forum vraag 1: Kan ik een gietvloer ook over een houten ondergrond aanleggen, een vloer bestaand uit underlayment of andere houten delen?

Ons forum antwoord:

“Houten ondergronden zijn over het algemeen niet stabiel genoeg voor de aanleg van een gietvloer. Hout ‘werkt’, ook als het afgedekt wordt met een ander type vloer. Bij renovatie van woningen is het soms mogelijk om over de houten delen een zwaluwstaart-betonvloer aan te leggen zodat u toch over een stabiele ondergrond beschikt. Toch kleven hier nog steeds risico’s aan. Ons advies, gewoon niet aan beginnen”.

Forum vraag 2: Ik wil dezelfde kleur wandafwerking en gietvloer bestellen, kan dat?

Ons forum antwoord:

“Bij G-vloeren kunt u de kleur van uw gietvloer helemaal op maat samenstellen. Daardoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld muurverf of andere wandafwerkingen helemaal op de kleur van de vloer af te stemmen. U kunt aan de hand van een RAL of Sikkens kleur van de vloerafwerking precies bepalen welke kleur u voor de wand nodig heeft. Belangrijk is wel dat u voor de wandafwerking dan ook over een RAL- of Sikkens kleur beschikt, anders wordt het moeilijk vergelijken”.

Forum vraag 3: Hoe komt het dat gietvloerbedrijven geen langdurige garantie kunnen geven op de kwaliteit of slijtvastheid van de vloer, behalve dan misschien de kleurstabiliteit?

Ons forum antwoord:

“Gietvloeren zijn afwerkingen die door onzorgvuldig of foutief gebruik toch kunnen beschadigen. Denk aan zware meubels, scherpe voorwerpen of ingelopen grinddeeltjes. Het is onmogelijk voor een gietvloerbedrijf om daarmee rekening te houden, zeker ook als het gietvloerbedrijf zelf totaal geen controle heeft over de manier waarop de vloer wordt gebruikt.”

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten