Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer stunter

Stuntfloors van G-vloeren – A-kwaliteit gietvloeren voor stuntprijzen!

Bij G-vloeren bestelt u de meest hoogwaardige, UV-stabiele en slijtvaste gietvloeren voor zeer betaalbare prijzen! Onder de naam ‘Stuntfloor’ leveren wij allerlei soorten gietvloeren waaronder PU-gietvloeren, epoxy gietvloeren, woonbeton en troffelvloeren. Ons Stuntfloor assortiment is multifunctioneel inzetbaar, van uitstekende kwaliteit en altijd mooi laag geprijsd. Wij bieden stuntprijzen voor elke woningbezitter of ondernemer die een goede gietvloer zoekt maar niet gelijk de hoofdprijs wilt betalen.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Onze Stuntfloor gietvloeren hebben allerlei voordelige eigenschappen zoals:

 • Comfortabele gevoelstemperatuur
 • Bovengemiddelde krasvastheid
 • Zeer slijtbestendig
 • Uitstekende vlekresistente eigenschappen
 • In meer dan 1000 kleuren te verkrijgen
 • Al onze ‘stuntfloors’ zijn geschikt voor vloerverwarming
 • Snelle beloopbaarheid
 • Minimale vloerafwerkingsdikte, minimaal bouwkundig aanpassingswerk
 • Onze Stuntfloors hebben designkwaliteit en zijn toepasbaar in elk modern interieur
 • Matte, glanzende en transparante afwerkingen
 • Grondstoffen van gerenommeerde Europese A-leveranciers
 • Zowel aardtinten als betonlook kleuren

Stuntfloor Epoxy – Epoxy gietvloeren voor stuntprijzen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerafwerking voor uw bedrijf, fabriek of werkplaats? Ook de epoxy gietvloeren van G-vloeren BV zijn zeer betaalbaar, weer snel beloopbaar en bestand tegen de grootste mechanische en chemische belastingen. En als u een vloeroppervlakte groter dan 200 m2 wilt laten behandelen, dan profiteert u nog eens extra van onze stuntprijzen voor vloeistofdichte vloeren!

Stuntfloor Polyurethaan - PU-gietvloeren voor stuntprijzen

Voor kantoren, winkels en woningen is onze hoogwaardige alifatische polyurethaan gietvloer altijd de juiste oplossing. Ons PU-gietvloerassortiment is verkrijgbaar in duizenden kleuren en tinten zoals moderne betonlook-kleuren en aardtinten. Ons PU-stuntfloors kunnen worden afgewerkt met matte, transparante én dekkende coatings. Profiteer van 5 jaar garantie op de kleurstabiliteit van onze UV-stabiele polyurethaan producten.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike