Gietvloer zakelijk

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer is perfect voor zakelijk gebruik en in dat kader zelfs voor de meest uiteenlopende soorten bedrijven. Een gietvloer zakelijk voor een kantoor is populair, maar ook ideaal voor ondernemers die een kapperszaak, bakkerij of autoshowroom hebben. Wij hebben met betrekking tot de toepassing van een gietvloer met zakelijk karakter allerlei opties beschikbaar. U krijgt dan ook voor uw zaak een gietvloer op maat. Ter inspiratie laten wij graag alvast enkele voorbeelden zien van onze zakelijke gietvloer projecten.

Gietvloer zakelijk voor kantoren en winkels

Een gietvloer zakelijk toepassen in kantoren en winkels biedt vele voordelen. Een kantoorvloer dient praktisch te zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. Bovendien is het ideaal om de kantooridentiteit in het design te laten terugkomen. Wij bieden deze mogelijkheid net als dat wij voor winkels de perfecte gietvloer voor zakelijk commercieel gebruik beschikbaar hebben. Het voordeel is onder meer dat wij uw kantoor of winkel voorzien van een naadloos vloeroppervlak. Hierdoor ontstaat er een uniforme uitstraling en is er sprake van eenheid. Bovendien zijn onze zakelijke gietvloeren praktisch in het onderhoud, in elke kleur te leveren, slijtvast en vloeistofdicht. Wij zorgen voor een uitvoering op maat en houden rekening met alle belangrijke eigenschappen.

Gietvloer zakelijk voor showrooms

In elk type showroom is het belangrijk dat er sprake is van een perfecte presentatie. De basis daarvoor legt u bij de keuze voor een vloer. Een gietvloer met zakelijk en commercieel karakter is de perfecte optie voor toepassing in showrooms. Bijvoorbeeld in keukenshowrooms, maar ook in badkamershowrooms en in autoshowrooms. Wij hebben meerdere soorten zakelijke vloeren die bestand zijn tegen zware belasting, zoals bij het in- en uitrijden van auto’s in de showroom of bij keukenopstellingen.

Gietvloer zakelijk voor uitvoering bedrijfsactiviteit

Een schoonheidssalon of een kapperszaak dient een uitnodigend karakter te hebben en er perfect uit te zien. In een bakkerij of slagerij is het belangrijk om een praktische en hygiënische vloer te hebben liggen. G-vloeren heeft wat dat betreft de ideale zakelijke gietvloeren beschikbaar die perfect zijn voor de uitvoering van allerlei soorten bedrijfsactiviteiten. Wij stellen de gietvloer voor een zakelijke setting met bedrijfsactiviteiten graag voor u op maat samen.

Voldoet aan duurzaamheidseisen

Het is voor ondernemers in deze tijd van belang om bij het maken van zakelijke keuzes rekening te houden met het duurzaamheidsaspect. G-vloeren voert daarom ook een beleid met de focus op het aanbieden van duurzame gietvloeren voor zakelijk gebruik. Bovendien zijn alle gietvloeren slijtvast en onderhoudsarm, waarbij een lange levensduur gegarandeerd is.

Maatwerk voor elke zakelijke setting

Wij helpen u graag om de ideale gietvloer voor elk type zakelijk gebruik op maat samen te stellen. Er zijn naast de keuze voor het materiaal, design en kleur vele toevoegingen te realiseren. Bijvoorbeeld met een toevoeging als antislip of met het aanbrengen van een extra geluiddempende laag. Zo is het ook mogelijk om verder in detail maatwerk te leveren, bijvoorbeeld met de toepassing van holle plinten bij een zakelijke gietvloer. Maak een adviesafspraak en kom langs in onze showroom in Amsterdam om uw gietvloer zakelijk op basis van maatwerk te laten samenstellen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten