Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Amsterdam

G-vloeren voor de perfecte gietvloer Amsterdam

Voor een gietvloer Amsterdam kunt u het beste terecht bij G-vloeren. De specialist met jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren. Wij bieden duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloeren voor een gunstige prijs. Een gietvloer Amsterdam voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.


Een gietvloer Amsterdam in uw eigen stijl

U kunt uw gietvloer Amsterdam zelf ontwerpen naar uw eigen design en kleurstelling. Met de design duo kleuren kunt u zelfs een betonlook creëren. Uiteraard staan wij u ook graag met raad en daad terzijde om u de perfecte gietvloer Amsterdam te leveren.

Voordelen van een gietvloer Amsterdam

Een gietvloer is een hard elastische vloer die uitermate geschikt is voor woningen, kantoren, winkels en showrooms. Een gietvloer Amsterdam is kras vast, geluiddempend en poriëndicht. Een gietvloer Amsterdam is ook heel eenvoudig te reinigen en is daarom ook goed te verwerken in ruimtes waar hygiëne vereist is.

Meer informatie over onze gietvloer Amsterdam

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, gietvloeren Amsterdam, gietvloer Brabant, betonlook gietvloer, industriële vloer, gietvloer Rotterdam maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Gietvloer betonlook

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike