Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Amsterdam

G-vloeren voor de perfecte gietvloer Amsterdam

Voor een gietvloer Amsterdam kunt u het beste terecht bij G-vloeren. De specialist met jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren. Wij bieden duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloeren voor een gunstige prijs. Een gietvloer Amsterdam voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.


Een gietvloer Amsterdam in uw eigen stijl

U kunt uw gietvloer Amsterdam zelf ontwerpen naar uw eigen design en kleurstelling. Met de design duo kleuren kunt u zelfs een betonlook creëren. Uiteraard staan wij u ook graag met raad en daad terzijde om u de perfecte gietvloer Amsterdam te leveren.

Voordelen van een gietvloer Amsterdam

Een gietvloer is een hard elastische vloer die uitermate geschikt is voor woningen, kantoren, winkels en showrooms. Een gietvloer Amsterdam is kras vast, geluiddempend en poriëndicht. Een gietvloer Amsterdam is ook heel eenvoudig te reinigen en is daarom ook goed te verwerken in ruimtes waar hygiëne vereist is.

Meer informatie over onze gietvloer Amsterdam

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, gietvloeren Amsterdam, gietvloer Brabant, betonlook gietvloer, industriële vloer, gietvloer Rotterdam maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Gietvloer betonlook

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike