Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

PU gietvloer prijs

G-vloeren BV biedt u altijd een concurrende PU gietvloer prijs

Polyurethaan gietvloeren, ook wel PU vloeren genoemd, zijn in vele varianten en kleuren verkrijgbaar. Ook de toegepaste coating op een PU vloer kan verschillende eigenschappen bezitten zoals extra antislip. Om de totale PU gietvloer prijs te bepalen heeft u dus inzicht nodig in de laagdikte van de vloerafwerking én de kwaliteit van de uiteindelijke polyurethaanlaag. Voor alle prijsaanbiedingen van G-vloeren geldt dat wij de PU gietvloer prijs berekenen als totaalpakket, dus inclusief de noodzakelijke voorbehandeling, dikte van de gietlaag en de uiteindelijke coating. U kunt bij G-vloeren BV kiezen uit duizenden kleuren en tientallen soorten PU gietvloeren. Meer weten? Vraag uw eigen PU gietvloer prijs aan door te bellen met 020 846 36 94 of vraag via onderstaande link een offerte aan.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

De exacte opbouw van onze PU gietvloer prijs

In onze offertes en prijsaanbiedingen wordt altijd exact omschreven met welk type PU-gietvloer u te maken krijgt, een aromatische of alifatische. Deze laatste variant is zeer UV-stabiel door de toepassing van hoge kwaliteit pigmenten en hulpstoffen. Op dit type gietvloer krijgt u dan ook 5 jaar kleurgarantie. Naast het soort PU vloer wordt de prijs mede bepaald door het type toplak dat zal worden gebruikt, een matte, glanzende of transparante variant. Wilt u toch een iets goedkopere aromatische gietvloer laten aanbrengen die niet snel verkleurt dan is een volledig gepigmenteerde toplak aan te raden. Naast alle informatie over de toe te passen lagen, krijgt u van ons uiteraard ook prijsinformatie die betrekking heeft op het voorbehandelingsprocedee van uw vloer en hoeveel tijd wij daarmee kwijt zijn. Dit kan bestaan uit het zorgvuldig dichten van naden en scheuren, het schuren van een zeer ruwe betonvloer of het nemen van de nodige maatregelen om temperatuur- en vochtigheidscondities op peil te houden tijdens het aanleggen van uw PU-gietvloer.

Uw PU gietvloer prijs substantieel lager bij grotere vloeroppervlakte

Voor grotere oppervlakten boven de 200 m2 biedt G-vloeren BV u een stevige m2 korting op alle polyurethaan gietvloerproducten. Ook als u met meerdere bedrijven of personen bij ons PU-vloeren wilt inkopen, dan zijn wij in staat u een zeer aantrekkelijke totaalprijs te bieden. Onze PU-gietvloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, winkels en publieke gebouwen en worden indien noodzakelijk aangeboden met 5 jaar garantie op de kleurstabiliteit bij normale daglichtcondities.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike