Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer renovatie

Is uw bestaande gietvloer verkleurd of beschadigd? Dan heeft u waarschijnlijk een gietvloer van lage kwaliteit. Laat uw gietvloer renoveren met de hoogwaardige toplaag van G-vloeren, u kunt dan weer jaren genieten van een prachtige gietvloer.

Meer weten over de renovatie van uw bestaande gietvloer? Onze specialisten voorzien u geheel vrijblijvend van advies. Bel tijdens kantooruren met 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

De stappen voor het renoveren van uw gietvloer

Renovatie van gietvloeren is zeer specialistisch werk. Allereerst moet goed worden bekeken om wat voor type gietvloer het gaat en welke behandeling daarvoor het meest effectief is. Gaat het om een klein scheurtje in de toplaag of is ook de gietlaag aangetast? Op basis van een zorgvuldige inventarisatie van het probleem komen de specialisten van G-vloeren BV uiteindelijk met een oplossing op maat. Omdat wij in de afgelopen 15 jaar zo'n beetje elke vorm van beschadiging zijn tegengekomen, kunnen wij voor elke renovatievraag de juiste oplossing bieden.

Een aantal zaken die wij tegen de inventarisatie vaak tegenkomen:

  • Behandelen van kleurverschillen
  • Beschadigingen wegwerken
  • Verontreiniging oplossen
  • Compleet nieuwe toplaag aanbrengen

Vaak kunnen wij met enkele renovatiewerkzaamheden de gietvloer er weer als nieuw uit laten zien.

Geïnteresseerd in een gietvloer renovatie door G-vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020 846 36 94 of info@g-vloeren.nl.

Kleurverschillen in een gietvloer

Inferieure gietvloeren zullen na verloop van tijd verkleuren. Deze zogenaamde "vergeling" komt voor bij gietproducten die zo'n beetje 20 jaar geleden nog heel gangbaar waren. Dit type gietvloeren wordt door ons gerenoveerd aan de hand van een kleurpalet dat overeenkomt met de bestaande vloer, of als u echt iets nieuws wilt, met een volstrekt nieuwe kleur.

Uw badkamer renoveren met een gietvloer

Tegenwoordig stappen veel particulieren over op gietvloeren voor de badkamer. Dat biedt diverse voordelen, niet in de laatste plaats dat de badkamer een stuk makkelijker schoon te houden wordt. Uiteraard kan de integratie van vloerverwarming ook worden meegenomen tijdens de renovatie en kunnen wandcoatings worden toegepast in combinatie met de gietvloer. Bij G-vloeren BV kunt u voor de totale renovatie van uw badkamer met een gietvloer kiezen uit een ruim assortiment hoogwaardige gietvloeren, kleuren en oppervlaktestructuren.

Ook uw gietvloer laten renoveren?

Een renovatie kan voor veel (verouderde) gietvloeren een prachtig effect hebben. De vloer ziet er weer als nieuw uit en dat voor een relatief lage prijs. Onze specialisten inventariseren geheel vrijblijvend of een renovatie ook voor uw vloer geschikt is.

Meer over gietvloeren

Heeft u meer informatie nodig om te bepalen of u een gietvloer wilt aanschaffen? Lees meer over gietvloeren:

Wanneer u liever telefonisch uitleg krijgt over gietvloeren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 020 - 846 36 94

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike