Is een gietvloer duurzaam
Is een gietvloer duurzaam

Is een gietvloer duurzaam?

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

Het milieu en duurzaamheid spelen in de maatschappij tegenwoordig een belangrijke rol. Niet alleen bij bedrijven, maar ook consumenten zijn zich steeds meer van dat belang bewust. Daarbij dient zich bij de keuze voor een gietvloer dan ook de vraag op of het een duurzame vloer betreft. G-vloeren biedt gietvloeren aan die duurzaam zijn. Dat is in meerdere opzichten van toepassing en hoe dat precies zit, ontdekt u hier.

Duurzame gietvloer: lange levensduur

Onze gietvloeren zijn in de eerste plaats duurzaam omdat er een lange levensduur op van toepassing is. De levensduur is lang omdat een gietvloer uit een systeem van meerdere lagen bestaat. U doet dan ook een investering waar u bijvoorbeeld wel twintig jaar plezier aan beleeft. In die periode is het alleen nodig om de toplaag te vernieuwen, omdat er uiteraard in de loop der tijd gebruikssporen ontstaan. De onderliggende lagen blijven bij normaal gebruik en zonder beschadigingen namelijk intact. Onze gietvloer is dus duurzaam omdat u een investering doet voor de lange termijn.

Energiebesparend in combinatie met vloerverwarming

Energiebesparing is met het oog op de klimaatverandering en ander gebruik van grondstoffen eveneens een belangrijk onderwerp. Kiest u ervoor om onze gietvloer met vloerverwarming uit te voeren dan is dat een duurzame en energiebesparende maatregel. Onze gietvloeren zorgen zelf al voor een goede isolatie van de vloer. Het is een vloer die warm aanvoelt, comfortabel is en de omgevingstemperatuur aanneemt. Bij de keuze voor vloerverwarming is het verwarmingssysteem onder de gietvloer als hoofdverwarming te gebruiken. Dat voorziet in een rendabel systeem voor verwarming vanwege de gelijkmatige verdeling van de warmte. De radiotoren zijn daarbij bijvoorbeeld uit de woonkamer te verwijderen. Onze gietvloeren hebben als voordeel warmte heel gemakkelijk door te laten. De combinatie van factoren zorgt dan ook voor een energiebesparing. U maakt daarbij een milieuvriendelijke keuze.

Milieuvriendelijke gietvloer

Het duurzame karakter van onze gietvloer komt eveneens tot uiting in het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Bovendien verspillen wij geen materialen, omdat het oppervlak exact te berekenen is. Dat betekent dat de hoeveelheid restmaterialen te verwaarlozen is. Als specialist in gietvloeren houden wij niet alleen rekening met het milieu en de duurzaamheid, maar ook met andere strenge eisen. Daarom voldoen wij ook aan de keurmerken gietvloeren. In het verlengde van het gebruik van milieuvriendelijke materialen geldt ook nog eens dat onze gietvloeren zonder chemische, milieubelastende schoonmaakmiddelen zijn te reinigen. Dat maakt onze vloersystemen ook nog eens milieuvriendelijk in het onderhoud.

Onze gietvloeren zijn duurzaam

Het antwoord op de vraag ’Is een gietvloer duurzaam?’ is door ons bevestigend te beantwoorden. Onze gietvloeren zijn duurzaam met een lange levensduur en ook nog eens samengesteld op basis van milieuvriendelijke materialen. Bij de keuze voor een gietvloer maakt u daarom in deze tijd een verantwoorde keuze voor een prachtig vloersysteem. Zo levert u met uw keuze voor een van onze gietvloeren een persoonlijke bijdrage aan een beter milieu. Overigens zijn onze gietvloeren zo samen te stellen dat deze zowel geschikt zijn voor particuliere als zakelijke toepassingen. Meer weten? Neem contact op met G-vloeren voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten