Klachten gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er worden dagelijks in Nederland gietvloeren geplaatst en net als bij andere uitvoerende werkzaamheden komen er wel eens klachten voor. Daar zijn wij ons uiteraard terdege van bewust. G-vloeren doet er alles aan om de beste kwaliteit te leveren in alle opzichten, zoals met betrekking tot onze service, producten, medewerkers en resultaat. Wij zijn dan ook niet voor niets aangesloten bij zowel Technisch Bureau Afbouw (TBA) als bij NOA afbouwgarantie. In het algemeen zijn er verschillende klachten over gietvloeren te onderscheiden die door uiteenlopende oorzaken ontstaan. Bijvoorbeeld door de wijze van gebruik, maar ook ten aanzien van de ondergrond.

Klachten gietvloer door gebruik

Er zijn in het algemeen een aantal klachten te onderscheiden die betrekking hebben op het gebruik van de gietvloer. Het komt bijvoorbeeld voor dat steentjes onder schoenzolen krasjes veroorzaken of dat het schuiven van meubels tot zichtbare krassen in de bovenste laag van de gietvloer leidt. Dit zijn klachten die te voorkomen zijn en een reden waarom wij altijd in een gedegen onderhoudsadvies voor gietvloeren voorzien. Het is ook mogelijk dat er algemene klachten ontstaan door verkeerde schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wij raden bijvoorbeeld af om agressieve reinigers te gebruiken, omdat deze mogelijk vlekken veroorzaken. Dit is eveneens een typisch voorbeeld van een klacht door verkeerd gebruik van de gietvloer.

Gietvloer klachten voor wat betreft de uitvoering

Naast klachten door verkeerd gebruik is het uiteraard zo, dat het mogelijk is dat er na de uitvoering een probleem optreedt. In nieuwbouwwoningen is het bijvoorbeeld belangrijk dat de dekvloer droog is. Vocht in de dekvloer van een woonkamer of vocht dat door de bestaande tegelvloer in een badkamer is getrokken, levert problemen op. De gietvloer kan bijvoorbeeld vochtblazen krijgen als er sprake is van een grote mate van restvocht in het beton. Daarom is het van groot belang dat de dekvloer of ondergrond onder een bestaande tegelvloer droog is. Uiteraard is het ook mogelijk dat er in de uitvoering wat fout gaat, zoals bij te hoge temperaturen de substantie uit laten vloeien op de ondergrond. Hierdoor ontstaat mogelijk een putjeseffect met de structuur van een sinaasappelhuid. Hierin is het onderscheid te maken tussen bijvoorbeeld beunhazen die niet overal op letten en onze ervaren applicatiemedewerkers die met alle omstandigheden rekening houden.

Voorkom klachten bij gietvloeren

Het is uiteraard het beste om niet in een situatie terecht te komen, waarin u met klachten over een gietvloer te maken krijgt. Daarom is het in de eerste plaats aan te raden om met een specialist als G-vloeren in zee te gaan. Wij streven niet alleen naar de beste kwaliteit, maar zorgen daar gewoon voor. Bovendien krijgt u vooraf van ons uitgebreid advies, zodat klachten over gietvloer verkleuring bijvoorbeeld ook gemakkelijk te voorkomen zijn. Wij informeren u daar uitgebreid over, want een 100% alifatische gietvloer is kleurvast en een aromatische gietvloer is verkleurend. U krijgt bij de aanschaf en uitvoering van een gietvloer bij ons bovendien garantie en daar zijn wij transparant in. Mocht u desondanks toch een klacht hebben over een door ons geplaatste gietvloer neem dan vooral contact met ons op. Wij komen in dat geval graag samen met u tot een oplossing.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten